Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако мислиш за МВПто тогаш доста очигледно е дека си ги лечиш сопствените рани.Пред два месеца викавте Коби ќе го земе.После кога ЛеБрон експолдираше со трпл дабловите викавте Коби е подобар али ЛеБрон ова година го заслужи.И сега на крај кога Коби има 10 мизерни утакмици во серија иако не е официјално потврдено но и баба веќе знае кој ќе биде МВП се обидуваш да ја успоруваш таа титула.Не оде така.Се гледаме во финале.поззЕ браво! Сега може да си ги вртите тие лепенките цел ден зошто поголемо достигнување од тоа не ни имате![]()
Ако мислиш за МВПто тогаш доста очигледно е дека си ги лечиш сопствените рани.Пред два месеца викавте Коби ќе го земе.После кога ЛеБрон експолдираше со трпл дабловите викавте Коби е подобар али ЛеБрон ова година го заслужи.И сега на крај кога Коби има 10 мизерни утакмици во серија иако не е официјално потврдено но и баба веќе знае кој ќе биде МВП се обидуваш да ја успоруваш таа титула.Не оде така.Се гледаме во финале.позз
Али грешка си.Побарај да видиш дека кога ЛеБрон бил лепен сум го пишувал и тоа :smir:
Па јас почнав да зборам за лепенките де :baeh: ако не па.Колегата ме надополни.А чим немаш цитат значи му се обраќаш на сите и ај не ми јади ваквото...:smir: шала еКој ти вика тебе ? Не се тепај без врска...пак...и пак.
И пак.
Па јас почнав да зборам за лепенките де :baeh: ако не па.Колегата ме надополни.А чим немаш цитат значи му се обраќаш на сите и ај не ми јади ваквото...:smir: шала е
Не мора сите да читат кај што ти јадам ваквото ова шалата на NBA форум. Имаш приватна порака. Кажи си што ти лежи на душа.
P.S Честито на Леброн за МВП. Срамно беше ова што шампионите денес го прикажаа 31-9 по прва четвртина what da fuck?
P.S 2 Вејд ненормален против Њу Јорк , 55 онака.
Ама газење...Бостон нема оправдување што не играше Кевин Гарент.. за еден шампион е срамно да има ефикасност од 35% шут..Инетересен беше моментот кога Ален и Варежао имаа "близок контакт"...
Истото го помислив и јас..човекот не реагираше воопшто..или имаше заштита...или робокап му е таткоА за ова контактот се поубеден сум дека кошаркариве носат некои таканаречени штитници.Невозможно е по еден ваков лакт Варежао да не се свитка ни најмалку.Или па може искастриран е