NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Е браво! Сега може да си ги вртите тие лепенките цел ден зошто поголемо достигнување од тоа не ни имате :)

Е браво! Сега може да си ги вртите тие лепенките цел ден зошто поголемо достигнување од тоа не ни имате :)
Ако мислиш за МВПто тогаш доста очигледно е дека си ги лечиш сопствените рани.Пред два месеца викавте Коби ќе го земе.После кога ЛеБрон експолдираше со трпл дабловите викавте Коби е подобар али ЛеБрон ова година го заслужи.И сега на крај кога Коби има 10 мизерни утакмици во серија иако не е официјално потврдено но и баба веќе знае кој ќе биде МВП се обидуваш да ја успоруваш таа титула.Не оде така.Се гледаме во финале.позз
Али грешка си.Побарај да видиш дека кога ЛеБрон бил лепен сум го пишувал и тоа :smir:

Леброн треба да биде МВП. Јас не сум навивач за Кливленд но дечкото апсолутно го заслужи признанието со игрите сезонава.
1. Кливленд е прв во НБА,
2. Леброн игра сестрана кошарка (значи шутира, скока, асистира)
3. По мене најголема конкуренција му е Вејд, меѓутоа со оглед на тоа што Мајами нема некој јак тим кој доминира, шансите на Вејд му се 10 %.

Во 9:30 несмее да се пропушти Кливленд-Бостон ке има на ОБН,sportitalia,NTV Turkey мора да се гледа како загревање за плејоф:tv:

Ако мислиш за МВПто тогаш доста очигледно е дека си ги лечиш сопствените рани.Пред два месеца викавте Коби ќе го земе.После кога ЛеБрон експолдираше со трпл дабловите викавте Коби е подобар али ЛеБрон ова година го заслужи.И сега на крај кога Коби има 10 мизерни утакмици во серија иако не е официјално потврдено но и баба веќе знае кој ќе биде МВП се обидуваш да ја успоруваш таа титула.Не оде така.Се гледаме во финале.позз
Али грешка си.Побарај да видиш дека кога ЛеБрон бил лепен сум го пишувал и тоа :smir:

Кој ти вика тебе ? Не се тепај без врска...пак...и пак.

И пак.

Одма на почеток Кливленд помегна, им тргна со шутевите, со Вест кој е добар шутер и ѕверот Леброн не би требало да имаат проблеми.

Страшно изгледаат Кавалерс.Има среќа Бостон што направи една мала серија иначе сега ќе губеа 30 разлика.:toe:
Многу лабаво изгледа одбраната без Гарнет.:toe:

Кој ти вика тебе ? Не се тепај без врска...пак...и пак.

И пак.
Па јас почнав да зборам за лепенките де :baeh: ако не па.Колегата ме надополни.А чим немаш цитат значи му се обраќаш на сите и ај не ми јади ваквото...:smir: шала е

Кливленд Кавалирс : Бостон Селтикс 107:76
Резултатот све кажува...
ЛеБрон Џејмс 29 поени,4 скока,7 асистенции,по една украдена и блокада и 5 загубени топки.9/14 од поле,за три 5/8

На најдобар начин го потврдивме првото место а утре ќе немаме проблеми да го потврдиме против Индијана или евентуалниот поправен со Филаделфија дома

Па јас почнав да зборам за лепенките де :baeh: ако не па.Колегата ме надополни.А чим немаш цитат значи му се обраќаш на сите и ај не ми јади ваквото...:smir: шала е

Не мора сите да читат кај што ти јадам ваквото ова шалата на NBA форум. Имаш приватна порака. Кажи си што ти лежи на душа.

P.S Честито на Леброн за МВП. Срамно беше ова што шампионите денес го прикажаа 31-9 по прва четвртина what da fuck?

P.S 2 Вејд ненормален против Њу Јорк , 55 онака.

Ама газење...Бостон нема оправдување што не играше Кевин Гарент.. за еден шампион е срамно да има ефикасност од 35% шут..Инетересен беше моментот кога Ален и Варежао имаа "близок контакт"...

Не мора сите да читат кај што ти јадам ваквото ова шалата на NBA форум. Имаш приватна порака. Кажи си што ти лежи на душа.

P.S Честито на Леброн за МВП. Срамно беше ова што шампионите денес го прикажаа 31-9 по прва четвртина what da fuck?

P.S 2 Вејд ненормален против Њу Јорк , 55 онака.

Оваа година кој не му се издуши на Њу Јорк...
А иначе за Кливленд : Бостон.Тоа се од оние утакмици каде на едниот се му одеше а на другиот ништо.Не смее Кливленд да се отпушти поради ова.Бостон сигурно нема вака да промашува и во евентуалното финале на Истокот...

Ама газење...Бостон нема оправдување што не играше Кевин Гарент.. за еден шампион е срамно да има ефикасност од 35% шут..Инетересен беше моментот кога Ален и Варежао имаа "близок контакт"...

Океј знаеме колку значи Гарнет за Бостон.Пред се во одбраната.Но и кај КАВС го немаше Волас(само 6 мин) а знаеме дека свое времено беа најдобри дефанзивци.Сепак Волас во нападот е 1/1000 од Кевин.Не учекува интересен плејофф леле едвај чекам да почне

А за ова контактот се поубеден сум дека кошаркариве носат некои таканаречени штитници.Невозможно е по еден ваков лакт Варежао да не се свитка ни најмалку.Или па може искастриран е

А за ова контактот се поубеден сум дека кошаркариве носат некои таканаречени штитници.Невозможно е по еден ваков лакт Варежао да не се свитка ни најмалку.Или па може искастриран е
Истото го помислив и јас..човекот не реагираше воопшто..или имаше заштита...или робокап му е татко :)

Нема бе, кој знае како е направен во Бразил :)

Бостон без Гарнет или По, не прават ништо. И да се врати Гарнет а да е надвор По, според мене пак не прават ништо. По му е најдобар играч од клупа. Слично мислев за Тони Ален ама гледам дека повредите го вратија бааги наназад.

Исто Орландо без Хедо не прават ништо, плус го изгубија Нелсон, џабе.

Ако не се опорават овие играчи , Кливленд е првиот финалист.

Вечер/сабајле во 4:30 на алфа лејкерс-јута.Таман ке станам малку порано за во школо и барем второ полувреме да се гледа:tv:

HASHEEM THABEET 22-годишнен кошаркар од Танзанија..потенцјална НБА ѕвезда..има 221см и игра за екипата на Конектикат...неколку НБА екии веќе пројавиле интерес за него..
Погледнете го клипот..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom