NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мекреди вечерва=повратак џедаја:aplauz:
П.С Голем поздрав до дечкото кој навива за ,,шампионскиот'' тим на Нетс од Ридонур:helou:

Мегрејди вечерва=повратак џедаја:aplauz:

П.С голем поздрав до netsfan од Лук Ридонур во последна секунда

Нетс шампиони:pos:

Lebron "KING" James. :costumed3 Типот е луд и тука ја завршувам мојата дискусија.

тепале неможех да ги догледам додека гледаах до крајо на 3та четвртина водаа направија ми кејфо:vozbud::vozbud::vozbud:

Леброн синоќа беше неверојатен.Дефинитивно е најдобриот...:toe:

Кога е следниот пренос на Алфа???

Една мала вистинска реткост.Големиот Шек по стигнувањето на неславниот рекорорд по промашени слободни на последните 4 утакмици од 30 шутнати има погодено 25 слободни или во процент 83,3%.Дефинитивно е решен при крајот на кариерата да докаже дека научил да фрла.До сега да научеше да фрла ќе беше убедливо најкомплетниот центар а и вака е лидер во изминативе 10 години но сериозно загорзен од Хауард

Сан Антонио-Лос Ангелес 112-111
:vozbud::vozbud::vozbud:
Цело време водевме околу 10,на 10 секунди до крај ЛА водеа 2 ама Мејсон кош спектакуларен и слободно и победа.
Браво Спарси

Браво за Фишер, кој глуп фал го направи, му ја подари победата на Спарс. Единствено ми е жал за Коби Брајант, кој направи клучни потези вклучувајќи ја таа тројка меѓу очите на Мејсон во последните секунди. Ама сета тоа го упропасти ветеранот со почетниот фал на Мејсон.

Среќа имавте Спарсовци :ne_zboram :)))
Сакаше топката да влезе и готово, искрено мислев дека полесно ќе тепаат Спарси, али се изнамачија, и тоа против еден Лејкерс кој добар дел од 4/4 играше без бек, па и малата повреда на Фиш стварно ме исплаши, добро е што се врати.
За пофалба е кај Спарс добрата одбрана над Коби во последниот напад, ја научија лекцијата неколку секунди порано па сеа нормално го удвоија, Коби мораше да додаде и Ариза тргна да ја реши ама направи прилично глупави чекори, јебига, склоп на околности.

Среќа имавте Спарсовци :ne_zboram :)))
Сакаше топката да влезе и готово, искрено мислев дека полесно ќе тепаат Спарси, али се изнамачија, и тоа против еден Лејкерс кој добар дел од 4/4 играше без бек, па и малата повреда на Фиш стварно ме исплаши, добро е што се врати.
За пофалба е кај Спарс добрата одбрана над Коби во последниот напад, ја научија лекцијата неколку секунди порано па сеа нормално го удвоија, Коби мораше да додаде и Ариза тргна да ја реши ама направи прилично глупави чекори, јебига, склоп на околности.

Појаснување: Немаше никаков склоп, туку фаул. :wink: Ама кај ќе го судат тоа во нивна куќа.

Еве го "фаулот"

fisher.gif

Еве "чекорите"

ariza.gif

Perfecto напиша:
Појаснување: Немаше никаков склоп, туку фаул. :wink: Ама кај ќе го судат тоа во нивна куќа.

Еве го "фаулот"

fisher.gif

Еве "чекорите"

ariza.gif

Вие проценете.

Cekori imase definitivno e sea e prasanje dali mozebi bese faul od Manu. Covekot dobro se postavi (mada ne 100 % propisno) ama toa domasen parket, ime koe znaci i najdobar tim :D

Аман веќе Лејкерс фанови, доста плачете не може нон стоп да се победува, треба да признаете и пораз.:toe:

Аууу Сиксерси браво браво, ме изненадија,

Спарси со ваква игра тешко шампиони :helou:

п.с Добра ноќ драги слушатели :zver:

само шо ја догледав филаделфија-сан антонио и сум среќен.....филаделфија 6 победа во низа а тоа ме радуе....напред шампиони :vozbud::aplauz:

Аман веќе Лејкерс фанови, доста плачете не може нон стоп да се победува, треба да признаете и пораз.:toe:
Да, признаваме пораз, ама ваков пораз со судии најмногу боли.
Се се враќа, затоа денес Сан Антонио беа демолирани од Филаделфија:helou:

Одличен натпревар ноќеска, немаше да штети да беше троа по неизвесен, ама дефинитивно дааалеку поатрактивна и побрза кошарка од што очекував.

Што се однесува до Лејкерси и Спарси натпреварот не го гледав ама според клипчињава дефинитивно не ми изгледа дека има фаул над Мејсон, а вториот случај мислам дека Ману задоцни си подместување така што направи фаул. Како и да е, тоа е цената на гостинскиот терен што Лејкерси морале да ја платат...

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom