NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да, признаваме пораз, ама ваков пораз со судии најмногу боли.
Се се враќа, затоа денес Сан Антонио беа демолирани од Филаделфија:helou:

Da San Antonio bese demoliran od Filadelfija ama kolku sto znam i Lejkersi izgubija doma od Orlando taka da ne gledam nekoja posebna potreba za falenje :tv:

Сан Антонио-Њу Џерси 94-91:salut:

Еве го коментарот на Попович по натпреварот:

"It's a hell of a team and it's going to be a hell of a team for a long time," Popovich said. "They're young, athletic, long, deep, inside game, outside game. It's a hell of a squad."

Секоја чест на победата ние ги чекаме на реванш во финалето на Западот :vozbud: Оваа е наша година (непарна) се секавате :smir:

Дада ама тешко оваа,и јас би сакал,може само да чекаме:wink:

Вечер во 2:00 на NBA TV Минесота - Лејкерс. Aл Џеферсон против Ендру Бајнам!

А не е вечер Шарлот - Голден Стејт или така нешто?!? Мислам дека видов некоја таква реклама на Алфа...

Поздрав

На NBA TV даваат Лејкерс, и нормално дека ќе ги гледаме.

Џеферсон е добар, ама Бајнам за учител го има Карим Абдул Џабар, и уште е млад. Трпение - спасение!

Можеби не е ИЗВОНРЕДЕН талент, ама со вежбање и добар тренинг ќе стане подобар од сите тие „таленти“. Верувајте ми!

03.00 NBA - ACTION - спортска емисија (реприза)
03.30 НБА НАТПРЕВАР: ДЕТРОИТ - ДАЛАС
(директен пренос)
На NBA TV даваат Лејкерс, и нормално дека ќе ги гледаме.

Џеферсон е добар, ама Бајнам за учител го има Карим Абдул Џабар, и уште е млад. Трпение - спасение!

Можеби не е ИЗВОНРЕДЕН талент, ама со вежбање и добар тренинг ќе стане подобар од сите тие „таленти“. Верувајте ми!

a najgolemiot talent на позиција центар за мене е рукито грег оден од портланд, кој на почеток на сезоната играше топло ладно,но во последните 5-6 натпревари постигна дабл-дабл и почнува да доминира како шек и плус е солиден на фаул линијата со околу 65%

Џеферсон растура дури и срамота е да се спомни заедно со Бајнам како дуел

Знаеш дека Џеферсон е прва опција во Минесота? А Бајнам во најмала рака трета во Лејкерс?

Срамота е да пишуваш нешто а да не размислиш како одат работите.

Ја мислам има некоја грешка во програмата на АЛфа..
Пошто Далас не ни игра вечерва..
А Детроит игра со Бостон ...
Но таа утакмица почнува во 01.05 :)

Таа утакмица и ке иде во терминот од 01.05 ,по мое мислење ...:wink:

Детроит - Далас ја даваа минатата недела , оваа недела Голден Стејт со Њу Орлеанс мислам , како и да е ќе ја глеав да не требаше рано да станам. Али добра утакмица ќе биде.
Да не знае некој у тројки кои ќе се натпреваруваат на Ол стар , или уште не објавиле?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom