NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема грешка ,за титула ке почекаш малце..

Едно прашање Мекреди успеа ли конечно да ја помине првата рунда од плејофот ????

И да чекам малце ќе биде а ти дали воопшто ќе доживееш Нетси да ги видиш барем во финале на исток:pos2:

:tv:
до 06:30 останав буден да го гледам портланд и нема да зажалам за тоа. одличен натпревар, портланд губеше со 15 разлика, ама успеа да победи со 1 + иако играше без првата ѕвезда брендон рој, а најзаслужни за победата беа аутло(на 5 сек. до крај го даде победничкиот кош), фернандез, бејлс, олдриџ.
оваа година сигурно блејзерс оди во плејоф, а таму се е возможно

kakov hjuston kakov nets ,se znae sparsi:smir:

И да чекам малце ќе биде а ти дали воопшто ќе доживееш Нетси да ги видиш барем во финале на исток:pos2:

Вака,значи ја не се зафркавам мислам дека Мекгреди нема поминато прва рунда од плејофот.. ако не се лажам, све мислам дека не се лажам..

Што се однесува до Нетсии.. незнам дали знаеш ама оние беа 2 години по ред не само во Финале на ИСток ,него и во Големото Финале на НБА и тоа 2001 и 2002 ..:baeh:..

А оваа година со така млад состав играат одлично ,да те потсетам беа ставани деак ке се последни во истокот...пошто они се у Rebuilding Mode сега.. така да супер је све..:helou:

kakov hjuston kakov nets ,se znae sparsi:smir:

Поштувам све што напраиле до сеа...јаки се ,искусни ,знаат како да победат..Го почитувам Тим Данкан ,Џинобили не го сакам Тони(иако типката му је сакам ) али знам деке е супер..

Ама некако ич не ми се атрактивни .ради тоа не ги сакам...

Абе Бостон во последните 8 натпревари има 2-6 скор. Воу.

Па пишував јас дека кога ќе се вратат Џинобили и Паркер ќе газиме така и бидна,јас мислев и дека сме полоши ама топ,плус уште појако ќе играме сега,вечер тепаме и ќе биде 24:11:salut:

ете 24:11 полека но сигурно Спарси почнуваат да газат!!!

Вечер на ТВ....

NBA TV --> Atlanta at Orlando (1:00)
Alfa TV и OBN --> Boston at Cleveland (2:00)
NBA TV --> Indiana at L.A. Lakers (4:30)

Вистинско уживање.

Вечер на ТВ....

NBA TV --> Atlanta at Orlando (1:00)
Alfa TV и OBN --> Boston at Cleveland (2:00)
NBA TV --> Indiana at L.A. Lakers (4:30)

Вистинско уживање.
Малку е доцна ама ова вреди да се гледа...

Кливленд-Бостон,се мислам дека Бостон ќе победи и ќе ја избегне моментална криза!

Браво за тој што ги пиша термините за натпревариве...кратко и јасно.

Што се случува со Атланта ( 22-12 скор ) во Орландо, т.е. на каков допинг се Орландо . Првиот дел заврши 71 -33, на 5 мин до крајот на третата четвртина Орландо води 92 - 48 , 6 играчи кај Орландо имаат двоцифрен број на поени, кај Атланта само еден, Џонсон со 11 .
Ке падне тука некој резултатски рекорд :vozbud: .

Дами и господа тоа беше кралот Леброн Џејмс...Ајде мо кон титулааа

38 поени
7 скокови
6 асистенции
4 украдени топки
3 блокади

2 загубени топки

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom