Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доволно е да се прослави тоа што Орце си замина пичка ли му матер!на алфа вчера ако гледавте изјави дека е стварно срамно никој да не инвестира во ВАРДАР откако го слушнав мислев дека ја ненормален сум али не било така...Сетинов ветува спонзор у петок откако Николовски ке потпише и официјално....Е ако дојде спонзор пак ке се радуваме ако не па ке се обидеме да го исфрлиме и Сетинов како Брацо, Трифун и Орце:pos2:Последните тројца кои се израдуваа на оваа вест (на темава) имаат просечно 15 години. Све ти е јасно колку е ова добра вест. Агонијата продолжува. Поглавје n, Драги Сетинов in charge.![]()
неможе да се откажат затоа се плаќа котизација....abe simonovski e u metalurg a milevski ti e dedo sho ke ti toj a za trenerive se slozuvam deka pojma si nemaat od zivot ali mislam kako shto e slaba ligava moze do 3 mesto ne se sekiraj moze i do pola sezona pola klubovi ke se otkazat![]()
Решение моќен спонзор да дава во ВАРДАР апри и со секое зимање пари од купови квалификации ЛШ па може и ЛШ лига европа сите тие ако се земат пари може да идат пола у ВАРДАР пола кај спонзорот и со тек на време ке си ги врати...Али у македонија ваков спонзор нема да најдеме така да џабе...Сетинов и претходно изјави дека има спонзори заинтерсирани за Вардар али неможел да ги донесе заради Орце Камчев и неможел да одлучи сам,сеа кога Сетинов сам располага со клубот верувајте дека има шанси човекот да донесе спонзор!!Некој тука викате и Сетинов е лопов,али поголем лопов од Орце ја немав видено затоа нема потреба да се плашам од Сетинов кој ми изгледа дека има решение за Вардар!!Најголем проблем во Вардар е блокираната сметка незнам како ке се ослободиме од неа за да течат пари во Вардар од трансфери и.т.н
Е сега нема распаднати клубови, па да им ги лапнеме играчите како што беше лани случај со Ѓорче
wtf ??
Не шири дезинформации само,Македонија Ѓорче Петров не е распаднат клуб,сеуште постои !!
wtf ??
Не шири дезинформации само,Македонија Ѓорче Петров не е распаднат клуб,сеуште постои !!
Што бе нашево раководство да не планира Шверцери повторно да почнат да навијаат за Вардар :icon_razz Треба да дојдат тројца шлокотарци, од кои 2 играчи на Сљога, Ментор Идризи и брат му на Неџипи, и Шабани од Победа, како и Бобан Џангаровски од Елбасан.