Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ФК Вардар официјалниот старт за новата сезона ќе го има во Сабота, 17-ти јули во 17:00 на игралиштето на Алумина.
Собирно место ќе биде паркингот пред Арената Борис Трајковски во 16:45.
Сите кои сакаат да му дадат поддршка на нашиот миленик се добредојдени!!!

ЕДЕН Е ВАРДАР!!!

:)))

^^ I'm in baby. Добро е што не е во недела :icon_mrgr

Баш чудно баш ја од сигурни извори дознав дека клубот пропаднал:nesum:

Јас од уште посигурни извори ти кажувам дека клубот сеуште постои !

Де бе па и ти , јасно се гледа за што сум зборел. лани тимот ви се распадна и сите играчи беа слободни па бевме во можност да ги земеме. Нити ми е гајле дали пак ќе играте нити пак сум имал некоја намера да ви дадам важна улога во мојот пост, туку спомнав околу случувањата со Вардар!

Значи ме заболе мене курот дали си ни дал важна улога во твојот пост или си сакал нешто друго да постигнеш,пиша ти дека Ѓорче е распаднат,пошо сите место Македонија Ѓ.П пишувате Ѓорче.Јас само ти укажав дека клубот не е распаднат,додека играчите кој ги ебе.

Ајт !

Значи ме заболе мене курот дали си ни дал важна улога во твојот пост или си сакал нешто друго да постигнеш,пиша ти дека Ѓорче е распаднат,пошо сите место Македонија Ѓ.П пишувате Ѓорче.Јас само ти укажав дека клубот не е распаднат,додека играчите кој ги ебе.

Ајт !
И мене ме боли кур што тебе те боли кур дека мене ме боли кур за Ѓорче :)
Постоите, супер, се гледаме во Пржино идна година, ајт!

On-topic
Значи сепак тренингов во недела ќе биде. Пееее да му ебам мајката од цело лето баш тогаш нема да бидам у СК :tapp:
Очекувам известувања од тие што ќе одат. НАПРЕД ВАРДАР!!!

http://www.uefa.com/memberassociations/association=mkd/news/newsid=1504619.html
Еве еден прилог за македонското првенство на страната на Уефа. За најнадежен играч е прогласен нашиот екс играч Сетфан Ристоски. Прочитајте ја неговата изјава. Се надевам дека вистински го мисли тоа :)

И Душан Симовски ви замина, потпиша за Тетекс.
http://www.fcteteks.com/2010/07/blog-post_17.html
Прочитав прееска и заборавив да ви честитам на новиот играч.
Епа луѓе што ли прави управата сега... Да беа сериозни како што викаа барем ќе ја платеа казната за укинување на трансфери. Колку дена се овде и не мрднаа од место, да им ебам мамата селска...

У курац ми излезе нешто работа,кузнае дали ќе можам да стигнам утре за тренингот :nerv:

Иначе ако добро прочитав у Ѓорче ќе се одржел.

Сите на Тренинг!!

За правите навивачи, навивањето е 24/7, затоа нашата сезона започнува многу порано отколку за другите, за нас сезоната почнува веќе во Недела.
По се што минавме ги повикуваме сите оние кои го сакаат Вардар, да дојдат на првиот тренинг и со заедничка сила да стигнеме таму каде што ни е местото-на врвот.
Во Недела во 16-45 сите на паркингот на салата Борис Трајковски за од таму заедно да отидеме до игралиштето Алумина каде ќе ги отпоздравиме најверните.
ЗА СКОПЈЕ, ЗА ВАРДАР, СИТЕ НА ТРЕНИНГ!

bidejki ne se znae kaj ke se odrzi treningot treba site pred slata boris trjakovski i posle neka ne nosat u pm bogda cuva ne znaaat kaj ke se drzi trening
ja kako sho razbrav naredna sezona ke igrame so mladilnci :toe:

bidejki ne se znae kaj ke se odrzi treningot treba site pred slata boris trjakovski i posle neka ne nosat u pm bogda cuva ne znaaat kaj ke se drzi trening
ja kako sho razbrav naredna sezona ke igrame so mladilnci :toe:
Најверојатно ќе се тренира на Ѓорче теренот...

Мило ми е што утре нема да бидам во Скопје за да ја гледам пародијата од тренинг. Не се знае тренерот, нема играчи, не се знае кај ќе се тренира...
Ќе се играле со младинци??? Затоа ли дојде ова копилево пичка ли му материна. И ја можев да го земам вардар ако беше работата да се игра со младинци :nerv::nerv:

Мило ми е што утре нема да бидам во Скопје за да ја гледам пародијата од тренинг. Не се знае тренерот, нема играчи, не се знае кај ќе се тренира...
Ќе се играле со младинци??? Затоа ли дојде ова копилево пичка ли му материна. И ја можев да го земам вардар ако беше работата да се игра со младинци :nerv::nerv:
druze ne se nerviraj tie ke izigrat bolje nego sloktarcine od sloga plus nie odamna neame ambici za uspeh taka da toa nisto ne menuva dali ke igrame so maldinci ili so vtoroklasni zasiluvanja

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom