Oldtimers

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
Имаш ли купено такви ретровизори ?
Ако немаш од каде може да се купат ?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Имаш ли купено такви ретровизори ?
Ако немаш од каде може да се купат ?
Сеуште немам купено, ама наскоро ќе ги купам.
Само ибеј:
http://viewitem.eim.ebay.eu/Pair-Racing-Chrome-Sports-Bullet-Mirrors-Midget-MGB-etc/110634928211/item

П.С. Не си свесен на Каприто на вратите како ќе легнат... Јас ги планирам на крилата...

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
Свесен сум затоа и барам уште пред да купам капри такви ретровизори и бандаши како на сликава сакав да купам
бандаши најдов еве ги само треба да преправам бандашите се 4 х 100 а на капри то се 4 х 108

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
Форд се 4 х 108

п.с. кога планираш да порачуваш од ибеј

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Сеуште немам купено, ама наскоро ќе ги купам.
Само ибеј:
http://viewitem.eim.ebay.eu/Pair-Racing-Chrome-Sports-Bullet-Mirrors-Midget-MGB-etc/110634928211/item

П.С. Не си свесен на Каприто на вратите како ќе легнат... Јас ги планирам на крилата...
Кога сме кај Ибеј еве нешто за тебе ;)
Дали знаеш што е тоа на сликите?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Oва би требало да биде десното куќиште за фар за 1300/1500.
Направено за поновите модели на 1300/1500 после 1975 година (жолтата жица за позиција :))
Како што е сликано на третата слика, така стои на колата. Шрафовите за регулирање на снопот се горе, жолтата жица на надворешниот фар за позиција... Внатрешниот фар е малце испакнат нанадвор...
Ќе треба да ја сецнам жолтата жица хахаха....

proud_89

Legenden sterben nie!
Член од
17 јануари 2011
Мислења
147
Поени од реакции
87
Се работи за Триумф ТР6, годината не ја знам точно(мислам дека е 67/68), кабриолет, спортски, црвен како на сликата.
Пред 15-18 години татко ми го најде од некаде по Македонија, топ зачуван и го извоза до Австрија кај чичко ми, кај што стои веќе 15 години гаражиран.
Пошто стои така во гаража со тие про-југословенски таблички дали и што треба да се донесе повторно тука во Македонија. Пошто таму не му е извршена хомологација, значи уште се води под С.Р Македониа(веројатно). Треба Хомологација за тука, нешто ау ау...

П.С
Скроз е ваков како на сликата, нормално не до олку одржан(барем како што го памтам како дете)
П.П.С
А да и во подрум тука уште ми стојат резервните гуми,бандаши, некои делови како волан,километража(неотпакована),крило резервно, се што се нашло за количево!

main.jpg

Член од
20 март 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
Deckoto so go ima daeno mene nz so mi paga znam deka zena mu mie e bratucetka ovoj VW stoese kaj mene u dvor preku 10 godini deckoto se resi da go pravi tatkomi go ofarba go sredi ama ete tamu na otvoreno izgreban e cel razotvoren inace i jas go prasuav dali go prodava ama ne sakase da cue za toa

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
И јас правев муабет за купување, ама не го дава, а искрено незнам дали ќе има некој што ќе му даде донација... така да жалосно е да не се тркала повторно возилово по улиците... ама тоа е сеа.. :toe:

Член од
20 март 2011
Мислења
29
Поени од реакции
1
види сеа прво нема ни мотор ни фарови ништо нема тоа што е од сликите тоа има овој стоеше многу време кај мене таман таткоми го спреми за фарбанје и стоеше 8 години така скапа цел пак надвор дека пак го спремија го офарбаа црн пред 4-5 години седи надвор фрлен што е жалосно за ваков олдтајмер

--- надополнето ---

Да ве прашам нешто да не знаете каде е сега еден мустанг бел со плави лини таткоми го имал прв газда бил се загуби од пред 5-6 години ако го види некој нека каже зашто си го бара таткоми пак сака да го има :D

Член од
12 март 2009
Мислења
144
Поени од реакции
7
има еден мустанг во драчево го рестарвираат
( незнам каде е точно во драчево )

Член од
9 декември 2010
Мислења
59
Поени од реакции
1
има еден мустанг во драчево го рестарвираат
( незнам каде е точно во драчево )
Има еден мустанг во драчево но без мотор е само школката е на него,знам дека многу му бараа.

Kajgana Shop

На врв Bottom