Oldtimers

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Волкс...принципот ми е влегувам во продавница, и барам нешто за 1300...ако има, купувам. Ако не, барам понатаму...
А за почеток, би те советувал да се прошеташ до Башино село велешко... Отпад Дине... имаш нови парчиња лимарија по 50 ден. кило... Ако има уште нешто останато...крила не наоѓаш, ама везни лимови, врати и такви работи има...

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Џиш...Барок (Barock) бандашчиња да му стаиш....ептен ќе е закон...гледам еден имаш...
Тој едниот шо е на кола е скршен малце... инаку имам уште 4 такви сосе кола ми ги дадоа :), ги чувам засега, па кога ќе дојде време ќе ги монтирам. Сега се фарба ова она, па реков да не ми ги испрскаат со боја или со некој трет матерјал, па да прам од готово вересија.

Џишнат, и бојата ти одговара со прекарот и е одлично излезена, секоја пофалба :)
Струмикс, јас преферирам раткапни (оригинални) спрема барокот, мада втората опција е полуксузна и после волку работа 123-кава заслужува таков третман.
Супер, ептен ми се свиѓа :)
И за раткапни размислувам, се наоѓаат комплет за 50-70 евра, највероватно ќе земам 4 да ги комплетирам челичните бандажи. Мада невервам дека ќе ги возам претерано, мерџан претежно ќе се тркала на алуминиумските.

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Мерц + Битолски снег сака зимска гума :) Можиш да комбинираш, 2 сета и сите задоволни :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Се е можно ако се сака

патем имам 5 алуминиумски и 9 челични бандажи за чудава, можам да продам нешто и за старо железо да извам некое паре за гуми :)

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229

Мерџово сеуште може да се доведе во добра состојба... само треба парица :)

Инаку се наоѓа во Карпош 4 малце подоле кај последна 19ка..

Видете каков изгледа сочуван коска

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Мечето се прави...
Како што гледам...забетониран е во кит, ама се се средува...

Член од
6 февруари 2008
Мислења
1.272
Поени од реакции
229
Струмикс, ете ти лајсни за кај тркалата :)

Инаку, Фиатов не ми се свиѓа што му ставиле бандаши од Опел кадет и некој глуп волан.. Ама се средува и тоа. Ги има и повеќето лајсни. За 300 евра е солиден примерок.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Хехе...и вишок лајсни има за кај тркалата...
А во ОК состојба е и лесно може да се среди како шо треба

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Јас реално се думам овај да го зеам за делови...

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Лајсни на праговите, розетни и останатото за резервни делови :D

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Башка има и плин, и мењач со долу шипка... можиш да играш ташак колку сакаш. За тие пари, не е многу, башка сигурно за 300 евра ќе го дај.

|Volkswagen|

Член од
21 јули 2009
Мислења
2.736
Поени од реакции
907
Башка има и плин, и мењач со долу шипка... можиш да играш ташак колку сакаш. За тие пари, не е многу, башка сигурно за 300 евра ќе го дај.
90% сум сигурен плинот е не-атестиран :))

Kajgana Shop

На врв Bottom