Oldtimers

• Креатор на темата Креатор на темата Alek_Sk
  • Време на започнување Време на започнување
јас имам оригинал штопови од капри само од постар модел не како тој на сликата

115303629032906.jpg

Се што ви треба е Буба и 15-20000 евра ;)

Има китови за толку пари, реплики.

Китовите се комплетни, од мотор, шасија од карбон фибер ама баш се до последно штрафче. Добра работа е тоа, една поголема гаража и секој викенд по малку да склопуваш.

http://www.rustytubs.com/porsche-speedster-kit-car-bodies-replica-3.html

kakvi kitovi, kolata e oreginalna stoese godini dolgi pod cerada vo karposh i se najde prav covek da ja zeme, i veruvam brzo ke ja napravi i pokaze kako shto ja napravi i karman ghiata :)

Правиме муабет општо за китови, не за споменатите коли бидејќи не ги знам...

Која цена се дале/даваат гиата и 356ката?

Вчера бев по отпади...
На еден струмички отпад се продава БМВ Бавариа (Е3 серија) за 500 евра. Со документи се по пропис :)
Каросериски ми изгледа колку толку читава... внатре фали оригиналната инструмент табла, другото е релативно ОК.

1973_BMW_Bavaria_3.0S_Sedan_Front_1.jpg

Ваква?

Овие се од 150+КС нагоре бе. ЅВЕР МАШИНА!

Баш таква само тегет.
Би требало да има 2.5 реден 6-цилиндричен мотор или 2.8 иста таков оригинално. Не ѕирнав што носи внатре, дали е во некоја дизел конверзија, ама колата е сеуште во некоја состојба од која може да се среди, ако ништо друго, барем да се вози. Внатре таблата е оригиналната, ама има ставено инструмент табла од малце подоцнежна серија 5, искомбинирана со обртомер и брзиномер од Лада 2103/2106.
Лајсните му стојат, за бандаши не е проблем...
Колата е претходник на серија 7 инаку, за оние кои не знаат.

Грев е да стане материјал за огради...

Ама најверојатно ќе биде за ограда... ;(

Мерак ми се направи денес, кога ја видов Баваријата на еден паркинг, црна исфарбана, со прекрасни BBS мрежа бандаши. :)
Оддалеку ја видов, возев, незнам како е средена, квалитетно или не, но битно е на пат и е спасена!!!!!
Огромно БРАВО за дечкото, но и благодарност што една ретка ѕверка (барем за наши услови) остана на патот и во возна состојба.

Мерак ми се направи денес, кога ја видов Баваријата на еден паркинг, црна исфарбана, со прекрасни BBS мрежа бандаши. :)
Оддалеку ја видов, возев, незнам како е средена, квалитетно или не, но битно е на пат и е спасена!!!!!
Огромно БРАВО за дечкото, но и благодарност што една ретка ѕверка (барем за наши услови) остана на патот и во возна состојба.
Браво за дечкото и од мене.

ПЕТИЦИА: сите да донираме по 100 денари да му купиме на Струмикс апаратче :pos: ... неможи вака, не подлажнува баеги време со факти, без нити една слика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom