Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Купувам батерија за Blackberry 8310 !

Еве како изгледа батеријата...
images

Доколку има некој од мобилариве низ Скопје, нека ме известат и нормално која е цената.

Благодарам однапред :)

Кај можам да најдам низ Скопјево маска за HTC Hero, по можност бела и без екран?

Кај можам да најдам низ Скопјево маска за HTC Hero, по можност бела и без екран?

Па нигде ... и да најдеш во официјален сервис (ако имаат незнам незнам дали има официјален) ќе ти речаат се чека у ПМ многу и ќе те кошта колку телефонот скоро

Од пред некое време почна да ме заебава копчето за "надоле" што е дел од џојстикот на телефонот (нели четири копчиња за навигација + едно у средина). Незнам дали нешто влегло внатре, дали е искршено копчето итн...

Што би можело да биде, и што би можел да направам?

ПС: не дека е толку важно, но се работи за SE-C510...

Од пред некое време почна да ме заебава копчето за "надоле" што е дел од џојстикот на телефонот (нели четири копчиња за навигација + едно у средина). Незнам дали нешто влегло внатре, дали е искршено копчето итн...

Што би можело да биде, и што би можел да направам?

ПС: не дека е толку важно, но се работи за SE-C510...

Многу важно е за кој модел е ... треба да се смени внатрешна тастатура

imam sony eric k800, mi se pojavuva "serious eror dont charge your phone please call sony eric. service center" i ne funkcionira telefonot . moze da se sredi ili tolku od nego? fala

Ми треба мастер ресет код со кој ке можам се да избришам од телефонот и да ми биде од како сум го купил. Фала!

Ми треба мастер ресет код со кој ке можам се да избришам од телефонот и да ми биде од како сум го купил. Фала!

A телефонот е???

Оди таму во RESTORE FACTORY SETTINGS

A телефонот е???

Оди таму во RESTORE FACTORY SETTINGS

LG GS290 Cookie Fresh
Има само reset setings ама тоа не помага пак си е исто се сакам да се избрише се од него што има глупости... некој код да има... за ресет?

imam sony eric k800, mi se pojavuva "serious eror dont charge your phone please call sony eric. service center" i ne funkcionira telefonot . moze da se sredi ili tolku od nego? pomagajte :) fala

Иам еден мал проблем. Значи сакам да ресетирам Нокија 7230. Е сега, имав Сони Ериксон, и него кога го ресетирав ништо не ми бришеше.. значи и да избришам некоја игра што ја имаше во него, откако ќе го ресетирав он сам си ја снимаше (значи ги враќаше фабричките работи и сетинзи). Е сега дали се случува истото и со Нокија ако и направам мастер ресет.
Најмногу ми е за мапите. Јес да ми се снимени на мемориска.. али страв ми е после ресетот да не ми ја избрише таа програмата "Maps" пак после џабе ги имам мапите на мемориска.

LG GS290 Cookie Fresh
Има само reset setings ама тоа не помага пак си е исто се сакам да се избрише се од него што има глупости... некој код да има... за ресет?

so usb кабел закачи го на некое пц и бриши се...

Иам еден мал проблем. Значи сакам да ресетирам Нокија 7230. Е сега, имав Сони Ериксон, и него кога го ресетирав ништо не ми бришеше.. значи и да избришам некоја игра што ја имаше во него, откако ќе го ресетирав он сам си ја снимаше (значи ги враќаше фабричките работи и сетинзи). Е сега дали се случува истото и со Нокија ако и направам мастер ресет.
Најмногу ми е за мапите. Јес да ми се снимени на мемориска.. али страв ми е после ресетот да не ми ја избрише таа програмата "Maps" пак после џабе ги имам мапите на мемориска.

Веројатно си ја имал апликацијата фабрички така да ќе ти остане ...

Хард формат, ресет - не чепка од податоците во сим и мемориска :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom