Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Да да, точно. Го користам веќе 4-5 години, никаков проблем не сум имал. Батерија ми држи по 3-4 дена, појак звучник на мобилен не сум начекал :)

А телефонот е за ич пари :)

4-5 години го користиш сажемот ? :uvo:

neso ne mi se instaliraat programi (.sis) na n95 mi vika ti se isteceni sertifikatite, kako mozam da gi smenam niv a btw sea samo so go apdejtirav telefonot do pred apdejtiranjeto se si bese ok pozzz

Доколку при инсталирање на некој програм или друга апликација ви се појави Expired certificate тогаш вратете го времето на телефонот 1 година поназад и инсталирај те го програмот после вратете си ја нормално

За да ви се инсталираат сите апликации направете го следново

Menu > tools > App. manager > options > settings > software installation - наместeте го на "all"

Епа врати си го софтверот што ти бил.
И најди си кракнати апликации кои не бараат сертификати (use Google)

Имаше и финта, времето и датата на телефонот да ги вратиш, па да инсталираш, па да смениш дата пак... ама не верувам уште да работи.

Како да си го врати софтверот што му бил ?

4-5 години го користиш сажемот ? :uvo:

Доколку при инсталирање на некој програм или друга апликација ви се појави Expired certificate тогаш вратете го времето на телефонот 1 година поназад и инсталирај те го програмот после вратете си ја нормално

За да ви се инсталираат сите апликации направете го следново

Menu > tools > App. manager > options > settings > software installation - наместeте го на "all"

Како да си го врати софтверот што му бил ?

Да бе, уште го користам сажемот. И кога пуштам музика од него, најјако се слуша од сите околу мене со фенси мобилки :)

Инаку тоа за нокиата, не можело, ц ц ц.... :lele:

Да бе, уште го користам сажемот. И кога пуштам музика од него, најјако се слуша од сите околу мене со фенси мобилки :)

Инаку тоа за нокиата, не можело, ц ц ц.... :lele:

Не ми е јасно како може да го користиш веќе 4-5 години модел на сажем што е излезен 2008

Не ми е јасно како може да го користиш веќе 4-5 години модел на сажем што е излезен 2008

Да го мочам, my501x бил. Во некој претходен пост прочитав Sagem, јак звучник.... и си поврзав :)

Инаку ете, my501x, го користам 4-5 години, без никаков проблем, батеријата држи 3-4 дена, најјак звучник на мобилен што имам сретнато... и така :)

us ednas pomos :kesa: zastitata so e na kamerata na 95 ne mi se otvara dali moze toa da se resi i od prilika kolku ke me kosta, i mislam deka ima nekakva vrska ( delot so e kaj kamerata prstenot ) so toa so ne mi svetat dve tipki od gorniot del kaj so se otvara pleerot koa ke go mrdam malku toj del kaj poklopecot na kamerata svetat posle pak ne svetat pomos za dvava problemi :kesa:

Како може да се исклучи auto-correct на пораки на iphone 2g? На мојот има во менито за keyboard, ама во друг iphone воопшто го нема како опција, зошто така се со различни опции? Што треба да се направи за да се исклучи?

на nokia 5800, ми се покажуа некој ерор кога пробувам да избришам некоја апликација или пак да инсталирам, вика 'already in use' нешто така, помош?

Како може да се исклучи auto-correct на пораки на iphone 2g? На мојот има во менито за keyboard, ама во друг iphone воопшто го нема како опција, зошто така се со различни опции? Што треба да се направи за да се исклучи?

Settings > general > keyboard > auto-correction направи го Off :wink:

на nokia 5800, ми се покажуа некој ерор кога пробувам да избришам некоја апликација или пак да инсталирам, вика 'already in use' нешто така, помош?

Со помош на ОВАА апликација можете да ги деинсталирате и најтврдоглавите апликации
yes.gif

Препорачајте некоја ПРОВЕРЕНА апликација за Nokia N80 да изиграва далинско (за ТV, DVD....) значи се да си работи како што треба.

Јас инсталирав IrRemote ама нешто ме зеза. Треба некои фајлови со клучеви да симнувам, па да барам точно кој модел (не се убаво распоредени за да ги најдам), па глупости...

Settings > general > keyboard > auto-correction направи го Off :wink:
Знам, кај мене се исклучува, ама како што пишав, на друг ајфон (на другарка), значи ист модел, се' исто, го нема во менито. Има auto-capitalisation, има тоа за точка да стави два пати спејс ако стиснеш, а auto-correct не стои воопшто како опција да се вклучи/исклучи, го нема воопшто во менито за keyboard. Тоа и ми беше прашањето, зошто се различни мениата и како да се исклучи кога во тоа мени го нема како опција?

Имам Samsung GT-S3100 како да ги избришам тие цени и валути на повик што ги имам ставено ов Call costs, да биде се на 0 како и што беше ?

Знам, кај мене се исклучува, ама како што пишав, на друг ајфон (на другарка), значи ист модел, се' исто, го нема во менито. Има auto-capitalisation, има тоа за точка да стави два пати спејс ако стиснеш, а auto-correct не стои воопшто како опција да се вклучи/исклучи, го нема воопшто во менито за keyboard. Тоа и ми беше прашањето, зошто се различни мениата и како да се исклучи кога во тоа мени го нема како опција?
Си проверил дали се исти верзиите на OS-от? Јас имам 3Gs (3,1,2) и ги има сите четири опции... :toe:

сакам да си продолжам договорот со т-мобиле и да си земам телефон во флекс медиум тарифата за 600 ден месечно, но никако да најдам телефон кој би чинел до 4000 ден во таа тарифа а да фаќа бежичен интернет.

единствено блекбери болд фаќа бежичен интернет ама не сум сигурен дали со неговото купување мора да се активира и тоа за блекбери и-маил или блекбери бизнис што е или само 600 ден ќе си плаќам?

помош некој? предлог за телефон со ви фи до 4000 ден во флекс медиум тарифата?

Имам Samsung GT-S3100 како да ги избришам тие цени и валути на повик што ги имам ставено ов Call costs, да биде се на 0 како и што беше ?

ХТЦ тач2

апдејт на време без интернет конекција???? како?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom