Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам W880i... ама камерава не е баш сјајна (2мп е)... другар ми кажа дека имало некои пачеви за ''појачување'' на камера/звук и сл... колку е тоа безбедно јас да го правам тоа???:vozbud:

и уште нешто,како се влегува во она ''скриено мени'' на сони ериксон? знаете за кое ви зборам?

Имам W880i... ама камерава не е баш сјајна (2мп е)... другар ми кажа дека имало некои пачеви за ''појачување'' на камера/звук и сл... колку е тоа безбедно јас да го правам тоа???:vozbud:

и уште нешто,како се влегува во она ''скриено мени'' на сони ериксон? знаете за кое ви зборам?

Џабе пачови не верувам дека ќе добиеш на неговата камера нешто + поради тоа што нема автофокус ... а скриено мени идеш: десно * лево лево * лево * и ќе ти се отвори ;)

Џабе пачови не верувам дека ќе добиеш на неговата камера нешто + поради тоа што нема автофокус ... а скриено мени идеш: десно * лево лево * лево * и ќе ти се отвори ;)

аха ок... дека другар на в810 мислам,има посолидна камера... пачувана, а исто 2мп е... фала

уште нешто... во ова менито,на опциите Еарпхохе.микрофон гласот е на половина стаен... го попуштам до крај -ОК, и после кога ке проверам пак,повторно е на половина...:toe: до крај неможе?

аха ок... дека другар на в810 мислам,има посолидна камера... пачувана, а исто 2мп е... фала

Да ама на 810ката камерата има автофокус затоа и сликите се многу подобри па и без пачови

уште нешто... во ова менито,на опциите Еарпхохе.микрофон гласот е на половина стаен... го попуштам до крај -ОК, и после кога ке проверам пак,повторно е на половина...:toe: до крај неможе?

Тоа е само за тестирање на звукот нема врска стално се враќа и не влијае на звукот на телефонот

Формат ...

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

го направив тоа и ми се ресетираше телефонот и сега кога и да го упалам прави installing .. и по некоја минута излага порака unable to complete installation on mass memory и неможам тоа да го решам

пс. па пробувам да го упдејтирам софетерот со нокиа софтер упдејтер и па ми се гаси ја имам firmware version 10.0.003

Ми треба една хитна помош. Дали можам на Samsung D900i да читам pdf или било какви други документи? (word itn)

го направив тоа и ми се ресетираше телефонот и сега кога и да го упалам прави installing .. и по некоја минута излага порака unable to complete installation on mass memory и неможам тоа да го решам

пс. па пробувам да го упдејтирам софетерот со нокиа софтер упдејтер и па ми се гаси ја имам firmware version 10.0.003

Епа форматирај ја и mass memory или Memory card ... незнам за што телефон се работеше

Може некој линк за игри за ХТЦ тач дуал/МДА Тач Плус. Има Windows 6.
И дали може да се апдејтира на некој понов Windows?

За SAgem my750x збор два? Некои фабрички маани нешто...

Катастрофа од телефон ... земи си марка некоја бегај од сажем, алкател и такви ствари

Може некој линк за игри за ХТЦ тач дуал/МДА Тач Плус. Има Windows 6.
И дали може да се апдејтира на некој понов Windows?

Може да се стави 6.1 или 6.5 ...

За SAgem my750x збор два? Некои фабрички маани нешто...

дефинитивно нешто најквалитетно од сажем, искрено неможам да споредам друг телефон за таа цена од таа класа.
Појак звучник кај ниту еден телефон не сум видел, мала негативност кај сажем во нашата држава е што дури и оригиналното претставништво нема резервни делови, останативе сервиси носат некоја си а-класа, добра копија - но, ако ти е милениче телефонот сигурно нема да биде исто како што бил со оригинален полнач или батерија или маска или екран или микрофон :)

дефинитивно нешто најквалитетно од сажем, искрено неможам да споредам друг телефон за таа цена од таа класа.
Појак звучник кај ниту еден телефон не сум видел, мала негативност кај сажем во нашата држава е што дури и оригиналното претставништво нема резервни делови, останативе сервиси носат некоја си а-класа, добра копија - но, ако ти е милениче телефонот сигурно нема да биде исто како што бил со оригинален полнач или батерија или маска или екран или микрофон :)

Да да, точно. Го користам веќе 4-5 години, никаков проблем не сум имал. Батерија ми држи по 3-4 дена, појак звучник на мобилен не сум начекал :)

А телефонот е за ич пари :)

neso ne mi se instaliraat programi (.sis) na n95 mi vika ti se isteceni sertifikatite, kako mozam da gi smenam niv a btw sea samo so go apdejtirav telefonot do pred apdejtiranjeto se si bese ok pozzz

neso ne mi se instaliraat programi (.sis) na n95 mi vika ti se isteceni sertifikatite, kako mozam da gi smenam niv a btw sea samo so go apdejtirav telefonot do pred apdejtiranjeto se si bese ok pozzz

Епа врати си го софтверот што ти бил.
И најди си кракнати апликации кои не бараат сертификати (use Google)

Имаше и финта, времето и датата на телефонот да ги вратиш, па да инсталираш, па да смениш дата пак... ама не верувам уште да работи.

Епа врати си го софтверот што ти бил.
И најди си кракнати апликации кои не бараат сертификати (use Google)

Имаше и финта, времето и датата на телефонот да ги вратиш, па да инсталираш, па да смениш дата пак... ама не верувам уште да работи.

abe vo datata bese problemot i do saatot ne mi bea namesteni go napraiv fala :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom