Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ке ми помогне ли некој ?
Имам Samsung GT-S3100 како да ги избришам тие цени и валути на повик што ги имам ставено ов Call costs, да биде се на 0 како и што беше ?
Барај во повици или сетингс Call costs и слично ... или симни упатство и читај
Барав нема ништо... ај ако можеш да најдеш нешто и прати ми некој код или било што што ке може да срадам. фала
сакам да си продолжам договорот со т-мобиле и да си земам телефон во флекс медиум тарифата за 600 ден месечно, но никако да најдам телефон кој би чинел до 4000 ден во таа тарифа а да фаќа бежичен интернет.
единствено блекбери болд фаќа бежичен интернет ама не сум сигурен дали со неговото купување мора да се активира и тоа за блекбери и-маил или блекбери бизнис што е или само 600 ден ќе си плаќам?
помош некој? предлог за телефон со ви фи до 4000 ден во флекс медиум тарифата?
Iam blackberry 8520 kako da simnam ebuddy?
Ако знае некој, колку е реална цена за менување на флет кабел за Samsung U700
Луѓе ме интересираат 2 работи.
1. Цена за слушалки за нокиа 8800
2. Кога ќе се уклучам на јутјуб преку мобилен (СЕ г900) и ќе пуштам клип ми го пали мидеа вјуерот и ми вика плејбек феилд. Чаре?!
Вчера си земав LG GD510 му ставив мемориска картичка што ја имам веќе користено. Претходно ја форматирав и префрлив пак ствари. Телефонов ја регистрира дека ја има, ама кога ќе кликнам да ми ја отвори ми вика Format External Memory. Неколку пати отидов на формат и џабе. Ја форматирав уште еднаш и на ПЦ и празна ја ставив и пак ми го јавува истото...
До телефонот е? Катичката? :S