Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи станува збор за нокиа н95 сакам да ја ставам слика што сум ја сликал со камерата од телефонот како wallpaper , сликата кога ќе ја ставам како позадина е некако издолжена, иначе ставив нов софтвер и пак е исто.
што да направам сликата што ја ставам за позадина да биде иста со оргиналната?
Слегни си Nokia PC Suite и Nokia Software Updater поврзи го телефонот со компјутерот преку USB ќе го уклучиш Nokia Software Updater и ќе си слегне сам и ќе ги снима. Дај ми мсн ќе ти објаснам како што.Друштво не сум запознен баш најдобро...!
Имам Нокиа Ен73 и симнав најнов софтвер од интернет! Спакуван е во .rar фајл!
Откако ке го отпакувам како оде инсталацијата понатаму!
Помош добредојдена!
![]()
Imam sonyericssonK850i sakam da mu instaliram flash player.
od kaj da go simnam i koj e najdobar?
за што ти е флеш плеер?
мене искрено ц702 ми е некако бољеЗдраво момци ке може малце помош?Другар ми се двоуми помеѓу Nokia 5310 x press music или Sony Ericsson C702.
Ваше мислење ги има некој ?
Како што читав на гсм арена сонито кочело ... повеке искуство некој ?![]()
valjda... za da gleam flash videa
Здраво момци ке може малце помош?Другар ми се двоуми помеѓу Nokia 5310 x press music или Sony Ericsson C702.
Ваше мислење ги има некој ?
Како што читав на гсм арена сонито кочело ... повеке искуство некој ?![]()
Dali nekoj znae kako treba da se konektira Wi-Fi na nokoa 6301 i dali treba od opeatorot dozvola? Fala unapredНа оваа тема поставувајте ги вашите „проблематични“ прашања, а сите ние заедно ќе се потрудиме да најдеме решение за проблемот.