Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде Некро или кој било, УСБ кабел за Nokia 3110 Classic.
оригинален ДКЕ-2 (разликата од мини усб е што неможеш да правиш апдејт на софтверот) е 400 денари со цд.

додека Мини усб е 250 денари.

водњанска бб, мала станица до вила кафе. - Алфа Мобил.

Necrophilia, да те прашам само, кај LG KG800 Chocolate, ретко се дешава ова, ама сепак се плашам, јас го користам телефонот без да го флипувам нагоре, ама кога го правам тоа одвреме-навреме дисплејот станува бел, а сепак си работи телефонот, па морам да го исклучам и пак да го оклучам, па да си работи ко што треба ... да не е пред расипување?:nesum:

па прво што ми падна на памет од твојата констатација, дека е во прекин флет кабелот. Не е скап дефект ама е малце тежок, т.е. редок модел за да се најдат резервни делови за него.

Necrophilia, да те прашам само, кај LG KG800 Chocolate, ретко се дешава ова, ама сепак се плашам, јас го користам телефонот без да го флипувам нагоре, ама кога го правам тоа одвреме-навреме дисплејот станува бел, а сепак си работи телефонот, па морам да го исклучам и пак да го оклучам, па да си работи ко што треба ... да не е пред расипување?:nesum:

Леле и јас имав ваков телефон и истото ми се дешаваше не е пред расипување не се секирај :helou: долго ме служеше се додека не си го изгубив кутриот ама кој го нашол сигурно се ваљал од смеење на пораките и сликите:kesa:

Каде можам да најдам софтвер за Nokia 6120

Aко моќе некој да ми најде а верувам дека може нека пише :(

Благодарам...

I need BIG help! земав Самсунг е590,а во пакетот нема драјвер,т.е. софтвер за драјверот,некој предлог каде да најдам по интернетов??? или некој да нема да ми даде?? :toe:

и мене ми се дешаваше истото кога имав К700, кој во суштина нема флет кабел или пак нешто слично т.д. да не е нешто друго проблемот?

I need BIG help! земав Самсунг е590,а во пакетот нема драјвер,т.е. софтвер за драјверот,некој предлог каде да најдам по интернетов??? или некој да нема да ми даде?? :toe:

ако добро разбрав ти треба драјвери за дата кабел
еве ти директен линк
http://www.samsung.com/download/Mod...ode=1805&model=SGH-E590&filetype=SW&language=
ако не ти помогне ова пиши пак :salut:

Aко моќе некој да ми најде а верувам дека може нека пише :(

Благодарам...
Се надевам ќе го прочиташ постов, иако твојата тема ти ја споив со оваа.

Значи ти треба суит за да го поврзеш телефонот со компјутер? или софтвер во стил на firmware или full flash во bin, eeprom, tfs + cla, rpl или pm?

ако ти треба суит еве ти:
http://europe.nokia.com/A4144905
причекај пола минута и ќе ти се отвори селектор на телефони и опција за симињање, немораш баш 6120 суит да симнеш, би одговарало од било која понова нокиа како 3500/6300/7500 :)

ако ти треба firmware за флешување прочитај ми ја RM верзијата :)

Decki potrebna mi e vasa pomos. Imam Samsung SGH-X480. Vcera go staviv na polnenje i go iskljuciv a pred toa sve si rabotese bes problem kao nov i sabajlevo taka naspan ubavo go vadam od polnjac stiskam kopce, telefonev nejke ni da svetne.Probuvav nekolku pati ama dzabe. Sto moze da mu bide?

ако добро разбрав ти треба драјвери за дата кабел
еве ти директен линк
http://www.samsung.com/download/Mod...ode=1805&model=SGH-E590&filetype=SW&language=
ако не ти помогне ова пиши пак :salut:
се убаво,го инсталирав,али не сака да ми го конектира телефонот!! :( ми го покажува како усб ремувабл диск е,и кога ќе кликнам на него ми вика please insert disk...
:( :( :(

се убаво,го инсталирав,али не сака да ми го конектира телефонот!! :( ми го покажува како усб ремувабл диск е,и кога ќе кликнам на него ми вика please insert disk...
:( :( :(

vo settings imash opcija conecctions imash opcija USB mode i birash Removable, normal i tamu uste nesto ko print mode.

ke odberes Normal ili taka beshe mislam... ima i ask on konekshn. i toa mozes da odberes pa koa ke povrzaes so kabel ke te prasa kako sakas da go prijavi telefonot,
Oti rimuvabl e ako imash memoriska karticka da ti ja otvori kako USB Flash ili dr hard disk. dodeka u normal mode e da go pronajde telefonot kako Sams. E590 i da go konektira so suiteto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom