Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

ако не помине со чистење надворешно на конекторот на телефонот треба да се отвори и од внатре да се исчистат и да се истегнат контактите кои легнуваат од конекторот на плочата а воедно да се исчистат и контактите на плочата, ако неќе ни така тогаш треба да се смени конекторот, ако неќе ни со смене конектор тогаш е конторлер![]()

доста интересни работи ќе најдеш за сите сониерксони на http://iprotebe.cz

ај ко прво ќе се фатиме за најлесното, зошто да му направиш апдејт на софтверот кога не ни знаеш како прво што е тоа?кога ми стигаат слики или било што преку блутут, не ми се појавуваат нигде, а на другиот телефон вика дека се пратени, ама кај мене во телефон не можам нигде да ги најдам (ги нема во ниеден фолдер, ни во примени пораки-претходно стално така ми ги јавуваше). имам p1i. нешто е зезнато? меморијата не ми е преполна, имам уште многу место слободно, не знам што би можело да биде..
и друго, како може да направам update на софтвер, firmware, што и да е?![]()
ако во случај ти е тешко да го најдеш тоа - тогаш мавни му ресет на телефонот
во контрол панел имаш рестор фактори сетингс нешто ау бла..бла.. 
ако не успее така би ти препорачал ако незнаеш сам на сервис да го однесеш и да го исчистат со контакт спреј.500 денари оригинален CA-53Некој да ми каже цена за дата кабел за Нокиа 7610???