Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
У***** ***** два дена по ред се нервирам.
Имам СамсунгD900 и кизнеј како, камерата ми се напрајла да слика како огледало, се надевам ме сфаќате ( mirrored, објектите шо се десно, лево ги дава упм ) а пред тоа супер беше.
Два дена чепкам во Camerra settings никако да најдам кај треба.
Помош?

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.523
Поени од реакции
2.663
Упичку матер два дена по ред се нервирам.
Имам СамсунгD900 и кизнеј како, камерата ми се напрајла да слика како огледало, се надевам ме сфаќате ( mirrored, објектите шо се десно, лево ги дава упм ) а пред тоа супер беше.
Два дена чепкам во Camerra settings никако да најдам кај треба.
Помош?
А да пробаш со тие две копчиња што се од лева страна на телефонот за глас вообичаено со тие копчиња кога е пуштена камерата се мести така да изгледа камерата.Пробај пушти ја камерата и стискај со тие две од левата страна на телефонот.Би требало да ти успее :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
А да пробаш со тие две копчиња што се од лева страна на телефонот за глас вообичаено со тие копчиња кога е пуштена камерата се мести така да изгледа камерата.Пробај пушти ја камерата и стискај со тие две од левата страна на телефонот.Би требало да ти успее :)
Леле да, фала ептен :)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
Кога на телефонот (Motorola e398) порано ќе ја извадев мемориската, и така ќе го поврзав со USB-кабел, на компјутер преку Mobile PhoneTools можев да префрлам слики директно во телефонот (без претходно да ги префрлам на мемориска па од неа на телефон) а сега не можам, компјутерот го наоѓа телефонот, и преку програмата исто, но кога ќе пуштам да префрлам, ми се појавува само празен екран. Пробав и со Motorola Explorer но ми дава некаква грешка Code 00.

Член од
21 јули 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
kade moze da najdam nekoj Thems, Java games, Program...

Soni Ericson K850i

?

Goki_san

Dzabolebar of the month
Член од
16 февруари 2007
Мислења
191
Поени од реакции
1
ova znam,
Ok toa ja so sum baral nisto nema kaj ovie dve weba. (mislim samo za mojot telefon)

ja prasav konkretno nesto.
thems ne mi trebaat mnogu, za java games, nekoj program nesto drugo me interesira.

ako ne znaes ne mora da odgovoris ;)
Па напиши дека тие ги знаеш !!!

Пробај www.getjar.com:toe:

Член од
16 ноември 2005
Мислења
52
Поени од реакции
5
Купив нов мобилен од Т- мобиле МДА Маил. Цел ден сурфам по интернетов и сегде писува дека тој мобилен треба да има WI FI подршка, но јас никако немозам да ја најдам таа опција. Значи ако некој знае дали воопшто има овој мобилен WI FI .

SuBZerO

Бигус Дикус
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.862
Поени од реакции
4.811
Kako da vmetnam drug jazik vo telefonov odnosno sto mi treba od oprema i software.....Nokia 6131

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
па вака...Кога ќе го ставам телефонот на УСБ, 3-4пати се вклучува онај звукон за усб кабел, а на телефонот трепка филе трансфер папката..Инаку имам Сони Ериксонw880i

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ova znam,
Ok toa ja so sum baral nisto nema kaj ovie dve weba. (mislim samo za mojot telefon)

ja prasav konkretno nesto.
thems ne mi trebaat mnogu, za java games, nekoj program nesto drugo me interesira.

ako ne znaes ne mora da odgovoris ;)
доста интересни работи ќе најдеш за сите сониерксони на http://iprotebe.cz

Kako da vmetnam drug jazik vo telefonov odnosno sto mi treba od oprema i software.....Nokia 6131
само на сервис да отидеш до кај 6-800 денари би те чинело тоа, ако сакаш сам да си го средиш тогаш купи си UFS, МТ-Box или JAF Odeon едни од најдобрите боксови за Нокиа, би ти го препорачал џафот до кај 190 евра е со се пи кеј и ке можеш да ги флешуваш сите нокии и да ги декодираш сите освен BB5 платформата.

па вака...Кога ќе го ставам телефонот на УСБ, 3-4пати се вклучува онај звукон за усб кабел, а на телефонот трепка филе трансфер папката..Инаку имам Сони Ериксонw880i
исчисти го конекторот.

Kajgana Shop

На врв Bottom