Само нешто не ми е јасно, во песната Жолта Штампа сере за овие Свет и компанија. Е сега албумот можеш да му го најдеш само кај што се продава Свет.
Господ да чува... ја знам песнава... госпоѓице жолта штампа преку к*р ми е од твојата штампа а сега албумот го продава само кај што има свет :pos2:
Како прво, само Свет не е таа `жолта штампа`.. наведен е само како пример во песната бидејќи е еден по-трачарски магазин, а се однесува на сите оние медиуми кои лечат комплекси (like some people) за поголем тираж. Не ги оставаат луѓето да дишат.
Второ, ставањето на распродажба на новиот албум на сите продажни места на Свет значи дека Слаткар сепак добил почит од весниците кои серат за нашата естрада, каква-таква. Веднаш потоа имаше интервју во самиот Свет со Слаткар и јас не видов дис
значи успеал со помош на своето дело да им укаже дека фејк џет-сетот е досаден, како и ку*вите со силикони
Што добивате со хејтот? Несакам да наметнувам мислења, но Слаткар не го заслужил тоа. Го потценувате затоа што има некои лични маани и затоа што сега успева да направи нешто кое треба да се цени? Исто и за Зен, чоекот отвори продавница со најпознатите хип-хоп брендови кои се единствени во државава, има пари и одма дис. Затоа што е успешен? Или пак за Марчело..ко демек Слаткар оди по неговите стапки сега? Да, тој може да биде МНОГУ повеќе од него, но дефинитивно не му е идол.
Ќе земам, кога веќе не сакате да го слушате, ќе ги напишам сите лирики од новиот албум за да го разберете
или ќе постирам некои интревјуа, да забележите самите дека е редок претставник на реалноста.
Го знам. Не му е срам да настапи во најбедниот локал, ако знае дека има луѓе кои го ценат, не сака да се прави некој кој не е, има свој стил и дефинитивно не се замара со навреди упатени кон него. Многу народен човек и НИКОГАШ, НИКОГО не одбил кога го замолиле за фоткања,автограми и сл. И да е најзаморен по настап или концерт, тука е за своите фанови и ги почитува и сака како тие него.
Нешто сосема трето...
Браво за последните 2 поста од
Викторгг и
mans .
Вие навистина сте ја сфатиле поентата на неговото творење.:helou:
Тоа беа најубавите 2 поста кои ги прочитав во целава тема.