Слаткар(истика)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
јас слушам ваква музика само оти битот му е добар... иначе текстот... не баш!
сепак скоро ич не слушам хип хоп или рап македонски... само англиско!
не сум запознаен баш со слаткар... сега слушнав една песна од него и шознам...
ништо посебно...
ама зависи секој со вкусот.
барем поаерен е од оние фолкерите... :pipi:

Dacky_Cs

art is not a crime.
Член од
2 декември 2008
Мислења
383
Поени од реакции
7
Слаткаристика е најдобар а вие што љубоморите ќе се пронајдете во неговите траки .. например : бодам очи :)

tose_cesc

Oh Arsenal we love you!
Член од
3 јануари 2009
Мислења
753
Поени од реакции
43
Поновите песни му се ептен тапа освен како боли.

Сигурно ја немаш слушано спушти се доле со тони зен му е слушни ја па после лафи дали се тапа.Ама добро може да е и до вкусот

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
Незнам за вас ама Слаткар како пејач воопшто не е лош има добри песни и ми се допаѓат,факт е дека не го цениме нашето повеќе ги цените спрските рапери и Сека :tapp:
Па така е бе другар јас повеќе ги ценам српските рапери од нашиве а знаеш зошто затоа што тука кај нас секое второ гомно на улица е рапер скоро сите само песни пишуваат и еден ритам на компјутер и толку и песна ли е тоа после а како може не ми се верува затоа не ги слушам македонскиве срања а и да кажам македонскиов рап ни е у голема криза. Малце одбегнав од темава али да се вратиме назад за Слаткар праиме муабет слаткар како прво имево жими кур е како може овакво име да си стаи за друго не ми се ни коментира зошто се нервирам многу сега многу од вас што ќе го прочитаат овоа ке речат дека го мразам него и дека сум му љубоморен ни го мразам ни сум му љубоморен шо сака нека си праи чоекоф ако он мисли дека е интересен и дека е слушан нека си продолжи .

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
Леле немој бе така за слаткар брат
Слаткар го споредуваш со кљошар бе море абе ги вреѓаш кљошарите бе

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Сум слушнал досеа неколку траки од него, ама само "Полетај" ми се има бендисано. Некако неговиот стил и лирика не ме привлекуваат. Така да нема поента да се расправаме ваков бил, таков бил. Си постои вкус и вкус, демократско општество, кој што сака нека слуша:smir:

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Темава треба да се преименува во клошар(истика) :)

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Слаткар е чоек што радо би го претепал ако има шанса.
Клошар невиден.
Како човек тоа ..
А како „рапер“ уште полош , печен да биде комерцијала и лириките му се од срање по срање , и најсрањето што се крадени .
Битот му е чисто срање , семплувал од индијанцине што свират на плоштад , и уште па тоа со Роџер Брадрс (и тие клошари вредни да им пукнеш нос) крадено у пичку матер. И тоа од друже му Сегаништоподобар Тони Зен.

ArhangelOFDeath

Immortality
Член од
3 септември 2008
Мислења
1.906
Поени од реакции
126
колку пати да ти кажам бре блајнд немој уште еднаш за Слаткар да слушнам дека си го нарекол кљошар.Ги вреѓаш кљошарите.И од сега кога сакаш некого мн да навредиш речи му по глуп си од Слаткар

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Фин момак е Слаткар, не знам што сере пола младина за него, кога не се зафатиле ни 0,00001 % да пробаат да направат од тоа што тој го направил, башка и не го знаат што човек е, па без потреба додатно иритираат и уште мал милион случаи на безпотребно јадење...не го бранам, нит серам...нема потреба, ако не ми се свиѓа, не го слушам, ама да глумам дрвен адвокат и сезнајко без везе не ми личи :wink:
И цел живот некои ќе го поминат во јадење гомна и во сенка на оние кои успеале нешто да направат, остварат, поради пуст комплекс, љубомора или не знам веќе што...Живео Сеир...само напред...боље да глеам и да пукам сеир, него да се потрудам да направам нешто...јеее :icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom