ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Слаткар можеби е топ за Реформ Торти да прај ама за музика не го бива
Поновите песни му се ептен тапа освен како боли.
Brat ja zaboravas 'Ti me natera' so Zele i Mane.A drugite so se tapa tapa se barem spored mene.Mn bolje mu se postarite traki so Skeet na pr. 'Vnimanie','Novo Lisice WoW' i dr. ama kako i da e sekoj so svoj vkus poZZПоновите песни му се ептен тапа освен како боли.
Па така е бе другар јас повеќе ги ценам српските рапери од нашиве а знаеш зошто затоа што тука кај нас секое второ гомно на улица е рапер скоро сите само песни пишуваат и еден ритам на компјутер и толку и песна ли е тоа после а како може не ми се верува затоа не ги слушам македонскиве срања а и да кажам македонскиов рап ни е у голема криза. Малце одбегнав од темава али да се вратиме назад за Слаткар праиме муабет слаткар како прво имево жими кур е како може овакво име да си стаи за друго не ми се ни коментира зошто се нервирам многу сега многу од вас што ќе го прочитаат овоа ке речат дека го мразам него и дека сум му љубоморен ни го мразам ни сум му љубоморен шо сака нека си праи чоекоф ако он мисли дека е интересен и дека е слушан нека си продолжи .Незнам за вас ама Слаткар како пејач воопшто не е лош има добри песни и ми се допаѓат,факт е дека не го цениме нашето повеќе ги цените спрските рапери и Сека