Човеков е кретено-дебил, клошар, куртон, имбецил, гнида и нафуран кретен .. до кога ли само глупавоста ке преовладува помеѓу рапериве, човече па овие се полоши и од гнаснине црнчуги у Америка .. мене не ми е јасно на кое ниво треба да ти бидат простотилукот и глупавоста за да бидеш способен да пишуваш волку дебилни текстови .. незнаат ништо друго освен јадење гомна и препуцавање меѓу себе у буквално секоја "песна" .. од сите песни што ги чув од слаткаров ова звучеше неизмерливо дебилно
"сакав да не те видам пак во мојот живот, те сменив со астра, курви, џоинт и пиво" .. за вакво нешто да напишеш ти треба интелигенција под нула, кеве ми
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
.. па после у некоја друга песна збореше за како болело кога ке ти раскине првата љубов бла бла бла ко само он да имал девојка .. абе патетика до солзи, незнам дали текстовиве треба да бидат нешто поучни или да звучат кул во нечии уши, како и да е патетични се .. лугево (скоро сите вакви рапери) толку се прости, глупави и си немаат абер од ништо а у секоја песна кењаат како ја познаваат гадната страна на животот а другите демек абер си немаат .. да не речам ама толку ми се гади и ми се повраќа од вакви арогантни клошари и мрсулковци што просто ми иде да земам сатар (онаков огромен од месарница), да ги исмасакрирам и да ги распнам на крст на сред плоштад само затоа што се идиоти (озбилен сум
) .. за текстовите боље да не коментирам, у буквално секоја песна нема ниеден попаметен збор освен "кур, гс, пичка, курва, педер, клошар итн" .. па после има "вие сте педери, вие сте лицемери, вие сте гомнари, си немате абер од животот, имам повеке рими од курви во бугарија
(ова беше од Аго мислам),
ве јадам со лирики (ова ми е фаворит), можеш само да ми го пушиш, за муда да ми се фатиш, вие сте фејкери, ке ве скршам од ќотек .. итн" .. и ееее вака можам до утре да терам .. па ја искрено мислам дека Цеца и Миле Китич имаат боље текстови од ова
.. мене кога турбофолкер ми кења и ми замерава што слушам метал едноставно го игнорирам, али па рапер кога ке ми прокења за метал му се смеам у фаца и просто ми паѓа чудно дека дури и глупавоста немала лимит и сваќам дека глупавоста е бесконечна ! Него ја многу забегав и веројатно заборавив уште нешто да кажам али ако ми текне ке напишам ! Затоа рапери носетесе у П.М.
Со Љубоф: М.Т.