DracevoTheCity
Чиста Македонија !
- Член од
- 7 ноември 2008
- Мислења
- 8.661
- Поени од реакции
- 9.972
Натпреварот против Естонија ќе го играме во Кале,а не како што прво требаше во Кавадарци )
Со Унгарија сигурно ќе се игра во Борис ТрајковскиКакви глупости бе во Кале... Па подобро ќе беше надвор од Скопје... Па ваљда нема и со Унгарија во Кале да се игра!!
Македонец е, пред да дојди во Металург мислам дека играше во ВВ Тиквеш, колку што ме држи сеќавањето, а во меѓувреме помогна и во Вардар Про за ЛШ(мислам).Како што прочитав, причината да се помести во Кале била тоа дека според новите правила на ЕХФ мора да се игра на подлога со обележани линии само за ракомет (а не како по обичај кај нас и со линии од кошарка и одбојка), а такви кај нас биле само Автокоманда, Кале и Борис Трајковски...
Него, овој Левов од Металург, Македонец е?
Да, така беше, Металург во последен момент, буквално го грабнаа од Вардар Порано повеќе играше на десно крило, ама сега гледам растура како десен бек, солидна замена за ЛазаровМакедонец е, пред да дојди во Металург мислам дека играше во ВВ Тиквеш, колку што ме држи сеќавањето, а во меѓувреме помогна и во Вардар Про за ЛШ(мислам).
Не добив одговор?Кога почнуваат квалификации,и да 100% сум убеден дека се пласираме.И некој нека објасно за натпревари во групата,колку одат,баражи ова она.
Квалификациите почнуваат од 27ми овој месецНе добив одговор?