Врв на популизмот и себичноста

Дали е позитивно што на концертот за Тоше, Премиерот се самонагради и држеше говор?

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Тоталитаризам??? Што ли дудлаш ти по ѓаволите? Па дај поим за тоталитаризам и после кажи ми дали мислиш дека навистина е во ред. Ако мислиш значи твојот мозок отишол во водите на популизмот да се пере и пере и пере......
:pos2:ili bidi makedonec ili umri ete ti stav za totalitarizam:vozbud:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Јас кажав и претходно прво говорот му беше катастрофа второ нема поим каде треба и што треба да каже. Луѓето околу него задолжени за тоа треба да летаат
Лол, ондак единствената личност што треба да лета е Грујо.Има барем памет нешто сам да смисли, не да мења луѓе околу него за да му пишуваат прости и сложени реченици...

lav

Член од
17 март 2005
Мислења
1.203
Поени од реакции
13
Луѓеее не е поентата во тоа, поентата е дека повторно сам себе си се рекламира, сфатете, аман веќе.Концертот е само пример, ебате беља.
Конечно кажано..ве збудале овој грујо војвода..одкога си немате ден мир со тоа рејтингот негов..
Пена на уста ете и доби оној кривопаланечки сељак..објаснувајќи му на мнозинството во парламентот ..каква ете треба да биде состојбата!!!.
Сироти сдсм-овци..

:pos2:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Конечно кажано..ве збудале овој грујо војвода..одкога си немате ден мир со тоа рејтингот негов..
Пена на уста ете и доби оној кривопаланечки сељак..објаснувајќи му на мнозинството во парламентот ..каква ете треба да биде состојбата!!!.
Сироти сдсм-овци..

:pos2:
Точно дека не збудале, не можеме да го гледаме, секој ден по реклами.

А ако тебе повеќе те интересира да му се крева рејтингот, одколку твојот квалитет на живот(и на цела Македонија), тогаш слободно, со него во Вардар...

Член од
9 март 2007
Мислења
323
Поени од реакции
21
Точно дека не збудале, не можеме да го гледаме, секој ден по реклами.

А ако тебе повеќе те интересира да му се крева рејтингот, одколку твојот квалитет на живот(и на цела Македонија), тогаш слободно, со него во Вардар...
Шо му фали на квалитетот на животот, не гледаш ли дека се живее поквалитетно, имаме 30 нови телевизии кои имаат повеќето квалитетна програма, дишеме поквалитетен воздух, имаме поквалитетни цени и така натаму.

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Не ми е јасно зошто воопшто се дискутира, кога огромни пари беа дадени од владата. Можеме да негираме некои ствари колку сакаме, али за мене е чисто човечки пред се да излезеш и да одржиш говор пред народот без никаква политика во сето тоа.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Не ми е јасно зошто воопшто се дискутира, кога огромни пари беа дадени од владата. Можеме да негираме некои ствари колку сакаме, али за мене е чисто човечки пред се да излезеш и да одржиш говор пред народот без никаква политика во сето тоа.
Дал да плачам ил да пеам, твојот пост не ми кажува...

:pos2: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :pos2:

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Плачи, пеј.. тоа е мое мислење.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Одговор на твоето прашање имаш на околу двесте постови поназад на темава, и плус на анкетава која е поставена.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Коа праиш нешо хумано го правиш за да помогнеш.и Грујо го прави истото само што он си помага сам себе.Сакаш да напраиш нешо добро?Напрај и ќути си бе брат.Ако толку се фалиш со тоа тогаш уствари си го напраил тоа за себе.Срамота ќе беше да не дадеа динар за концертов,али сеа они дале и фали уште и на билборди да почнат да го ставаат тоа.

Член од
22 февруари 2008
Мислења
1.647
Поени од реакции
45
А да ги подразгледаш резултатите од анкетата, а ? Пред да се резилиш...:tv:

Делија

Борец за ПРАВДА
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.196
Поени од реакции
35
Добро е што Гвујо не изговори исто како што им се обраќа на оние кои му доаѓаат на митинзи... "доб`овече` Г`АДУ" :pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom