Врв на популизмот и себичноста

Дали е позитивно што на концертот за Тоше, Премиерот се самонагради и држеше говор?

• Вкупно гласачи
    47
  • Гласањето е завршено на .

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Корекција мала. Али (индиректно) ја финансирал манифестацијава. Нели владата ја финансирала - Али е во влада. Грујо не ја финансирал со парите на баба му. Верувам дека ненамерно ти се допуштила таа грешка :)
Јас лично да ја финансирав манифестацијата, и да бев покровител на истата....од почит спрема човекот кој подобро од сите политичари ја промовираше Македонија, во најмала рака ќе бев анонимен.
Али ова...:nenene:
Ова е врв на еден идиотизам.
Ништо помалку.

prvo ima organizacionen odbor koj toa go organizira.nemu teknalo na grujo pa aj ke praime goleeeeeeeem koncert na tose.lugjeto se organizirale pobarale pomos kade ako ne vo vlada i drzvata i iskreno i treba da zastane zad vakva golema manifestacija.toa sto nekoj resil da dobie statuetka premierot pa moze i zasluzil .iskreno bez vlasta i vmro :baeh:nemose da se odrzi tolku golem koncert. a se zane kolku pari tolku muzika .bez pari nema nisto gjabe.
Абре испран партиски мозоку.
Па ти уште малку човекот и вмровец ќе го направиш.

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
zarem na grujo mu doslo do edna statuetkaaaa.more lugjeeeee udrite toa tikvite zeleni i osvestiteseeeeee:)))naesto da gi barate svajcarskite smetki na sdsm i na branko vie ste se fatile za statuetka:pos2:eek:d 500 denara.hahahaahaha mislam deka gornion:pop: treba da vi dojde napomos:pos2::pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
Ова не му требаше,говор да даде ајде де,ама наградата беше непотребна :icon_neut

Член од
5 јуни 2007
Мислења
890
Поени од реакции
9
Значи не само овде не можам да се изначудам навистина.. мислев дека со она идиотскиоон спот од кампањата ќе заврши неокомунистичкото лудило во РМ ама грешка сум бил.. у тој фазон продолжуваат и понатаму. Дури кутрите од толкав шок од добиената статуетка не успеале ни да слушнат човекот што кажал.
:) ама продолжете сотаа негативна енергија дури и симпатични сте ми со таа сизифовска пропаганда.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
zarem na grujo mu doslo do edna statuetkaaaa.more lugjeeeee udrite toa tikvite zeleni i osvestiteseeeeee:)))naesto da gi barate svajcarskite smetki na sdsm i na branko vie ste se fatile za statuetka:pos2:eek:d 500 denara.hahahaahaha mislam deka gornion:pop: treba da vi dojde napomos:pos2::pos2:
Не бе.
На грујо му дошло до злоупотреба на културна манифестација во политички цели.
Ама ти тоа не можеш да го видиш.
Затоа што агресивните пропаганди, до толку ти го искривиле погледот кон светот.......до толку ти ги изместиле критериумите за моралните вредности, за да мислиш дека светот се врти околу Никола Груевски.

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Јас лично да ја финансирав манифестацијата, и да бев покровител на истата....од почит спрема човекот кој подобро од сите политичари ја промовираше Македонија, во најмала рака ќе бев анонимен.
Али ова...:nenene:
Ова е врв на еден идиотизам.
Ништо помалку.
Za toa treba KULTURA i nesto sto se narekuva CUVSTVO ZA MERKA

Па ти уште малку човекот и вмровец ќе го направиш.
Pa ne e daleku...nacinot na koj se eksploatira tragedijata na licnost kakva vo makedonija se javuva na nekolku veka...stanuva navistina nevkusna rabota......me potsetuva na nekoi primeri...od nekoi vreminja...ama za toa ovde i sega ne e mesto .......

fanatik mislev deka ozboruvanjeto deka vo VMRO se sobrani site budaletinki.....ja smetav za SDSM-ovska zlonamerna izmislica...nemoj empiriski da gi potvrduvas.... :) i ti i nekoi drugi vmro-klinci.....

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Не бе.
На грујо му дошло до злоупотреба на културна манифестација во политички цели.
Ама ти тоа не можеш да го видиш.
Затоа што агресивните пропаганди, до толку ти го искривиле погледот кон светот.......до толку ти ги изместиле критериумите за моралните вредности, за да мислиш дека светот се врти околу Никола Груевски.
pa podbra reklama od toa nema da izlezes pred 20000 iljadi i da kazes sto ima da kazes.grujo za se zbpruvase za referendum vo irska za zemjodelieto vo trinidad i tobago za sexot i posledicite od nego :pos2:za rokenrolot vo amerika abe za se samoza TOSE nisto nekaza:)GVUJOOOOOOO GVUJOOOOOOOOO GOOO GOOO GVUJOOO

Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Za toa treba KULTURA i nesto sto se narekuva CUVSTVO ZA MERKA

Pa ne e daleku...nacinot na koj se eksploatira tragedijata na licnost kakva vo makedonija se javuva na nekolku veka...stanuva navistina nevkusna rabota......me potsetuva na nekoi primeri...od nekoi vreminja...ama za toa ovde i sega ne e mesto .......

fanatik mislev deka ozboruvanjeto deka vo VMRO se sobrani site budaletinki.....ja smetav za SDSM-ovska zlonamerna izmislica...nemoj empiriski da gi potvrduvas.... :) i ti i nekoi drugi vmro-klinci.....
AAA nema vekje bradesti momcinja sto sozdavaja strav i trepet vo ocite na nevinoto komunisticko naslenie:pos2:

Член од
26 јануари 2007
Мислења
828
Поени од реакции
842
Стварно не чинеше ова.
Па коа ја видов раката на премиерот горе демек ја смирува публиката да ги сопре да не дојдат на бината да го гушкаат, напротив се слушаа свирежи низ целиот стадион.
Сте виделе ли сељак кој виде камера и одма се појавува да го снимаат за на вести или слично..Ете тоа е Грујо.

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Никој ама никој нема право да прави поени на сметка на нашиот ангел ТОШЕ! Тој беше нешто најквалитетно, човек кој ја сакаше навистина Македонија, човек кој правеше за Македонија, човек кој ги обедини сите! И не мешајте политика со Тоше, знаеме од кога власта почна да го подржува Тоше, од ко загина, а пред тоа ништо не правеше. Ниту едните ниту другите.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
AAA nema vekje bradesti momcinja sto sozdavaja strav i trepet vo ocite na nevinoto komunisticko naslenie:pos2:
Фанатик.
Молим те ко брата.
Кажи ми дека си недоветно детуле од 15 години, за да можам да те разберам.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Никој ама баш никој не прави поени !!! а поените ги глеате вие ПАРТИСКИТЕ ИДИОТИ !!!!

Меѓународната фондација како заштитник на ликот и делото на ТОШЕ, со согласност на родителите на ТОШЕ се обиде и направи концерт, тој концерт да биде ваков каков што е, а гледаме дека подобро од ова И НЕ СМЕ ВИДЕЛЕ досега...

Фондацијата побарала пари од ВЛАДАТА за да го финансира, тој КОЈ ВИЕ ГО НАРЕКУВАТЕ популист или како и да е .... се согласил ДА ГО ТО ФИНАНСИРА и да се одржи ова што се одржува ... да помогне со се што може !!!

Фондацијата првата статуетка за тоа и ја подари на ВЛАДАТА на РМ, а не на ПРЕМИЕРОТ како личност...

А ВИЕ наместо да го дрвите тука, можевте да купете по една карта, да бидете ХУМАНИ !!! да завртевте на телефоните да донирате по 100 денари, на некој ќе му се најдат, па да можеме да речеме дека и вие заслужувате статуетка за хуманост со ликот на Тоше,

Во спротивно

ЗАСРАМЕТЕ СЕ ! што од носот и партијата не си знаете подалеку !

Kajgana Shop

На врв Bottom