TpH_Bo_OkO
Трноризец
Бате, јас ќе сум пред влада.
И знам дека нема да сум сам.
Не си.
Кога?
Се ветувам себеси, и 1000 јајца од мене за фрлачите, лично ќе ги финансирам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бате, јас ќе сум пред влада.
И знам дека нема да сум сам.
Тогаш го немаше.Ада, мори Адуле, а каде беше тој народ кога требаше да се менува уставното пред 15 години? каде беше тој народ овие изминати петнаесет години? Каде е народот да случи за сиве овие години проклетија и црнила?
Каде е тој народ кога се бараше поддршка за прекин на преговорите?
Пред партиски штабови??
Б.Ц., Љ.Г. В.Б. Н.Г. и нивната братија одамна ни го стокмија променетово....кад е е народот да се случи?
Кога ќе се случи, тогаш ќе речам дека го има.
Дотогаш ќе има само понекој македонец.
Die fahne hoch!
Не си.
Кога?
Се ветувам себеси, и 1000 јајца од мене за фрлачите, лично ќе ги финансирам.
И јас сум егеец....Боби не заборавај дека точкестиот е Егеј![]()
Еднаш некаде на еден (чувашки чинам беше) форум пишав дека е најлесно да се сведне главата и да се протнеш под сабјата. Така е најлесно, ама така не е Македонски! Македонија е поголема од некаков референдум на некаков Гвујо и понебесна од некаков бандит кој се одзива на иницијалите БЦ и поезотерична од фриказоидот лјубомир д(ркош) шврчковски... Ех... ЌЕ СЕ АРЧИМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА! Пак. Тоа ни е судбина... очигледно!Превентивно... ДОКОЛКУ се случи некој да посегне по името на нашата земја преку перфидното пиздање наречено Рефереднум...
БАРАМ ЛУЃЕ, БАРАМ МАКЕДОНЦИ!!!!!!
Името на мојата земја не сум го наследил од дедо ми. Нити од прадедо ми.
Постоело и ќе постои...Додека не ме затворат во некоја зандана, ќе се борам.
И НАЈОТВОРЕНО КАЖУВАМ: Доколку чујам дека ќе има референдум:
ОДАМ ДА МАВАМ СО ЈАЈЦА НА ВЛАДА И ПАРЛАМЕНТ, само како почеток.
Ич кур нема да ме боли за инситтуциите на земјата, доколку ними не им е гајле за осетливоста на прашањето. еј, КАКО МОЖЕ некој да помисли на некаков референдум?!
ДОЛУ ВЛАДА; ДОЛУ ОПОЗИЦИЈА; ДОЛУ ПАРЛАМЕНТ!
МОЌТА Е ВО НАС, мамето да ви го ебам....НИЕ ве плаќаме!!!! Племе ваше фашистичко!!!! Само да видам некој да се осуди да постави референдум!!!!!!
ЈАЈЦА НА ВЛАДА, ко прв чекор...ќе повторам.
Кој е со мене?
Браќа и сестри..
Искрено, солзи на очи ми дојдоа, само шо ми помогнавте да се присетам дека судбава ја делиме заедно!
И ако сме ЗАЕДНО, никој не може да ни се фати за лево маде.
Јас ви кажувам!
ВЕ САКАМ, МАКЕДОНЦИ!
Еднаш некаде на еден (чувашки чинам беше) форум пишав дека е најлесно да се сведне главата и да се протнеш под сабјата. Така е најлесно, ама така не е Македонски! Македонија е поголема од некаков референдум на некаков Гвујо и понебесна од некаков бандит кој се одзива на иницијалите БЦ и поезотерична од фриказоидот лјубомир д(ркош) шврчковски... Ех... ЌЕ СЕ АРЧИМЕ ЗА МАКЕДОНИЈА! Пак. Тоа ни е судбина... очигледно!