Divider
Seraphim
Не смееш ти Филипе, ќе рече некој дека се злоупотребуваат деца во политички цели, без оглед на тоа што и тебе те засега ова прашање.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tamam ...cenam odlucnost ...nego nekako slabo odziv ... sea za sea ...pa si vikav da ne im e strav na lugevo bar da glasaat ako ne, ako nejkat da pisat ... kolku statisticki da se vidi zainteresiranosta :smir:
Jas sum protiv sekakva nepravda a nepravdeno e na nekoj da go prisilish da se vika Petko koga e Trajko ... i ne e ubavo toa![]()
Секој кој утре излага да крши, удира, и каже Македонец сум мамата ваша предавничка...е НАРОД.И ти, без да грешам душа, слободно можам да кажам дека не си припадник на тој НАРОД кој го барам!
А место лаење по форуми....има чаре!
ДЕМАНТИРАЈ(ТЕ) МЕ! Случете се во Македонија!
Повеќе се лае одколку што има истомисленици. Факинг шпиони енд компани.......затоа не ми се тупи на форум за МакедонијаСекој кој утре излага да крши, удира, и каже Македонец сум мамата ваша предавничка...е НАРОД.
На форум не се лае, на форум се пронаоѓаат истомисленици, Македонци, и се сплотува народот кој ќе се случи.
Затоа не не обесхрабрувајте, туку речете ...напред браќа и сестри,искочете и вратете си го правото да бидете Македонци кои сами одлучуваат за светото име Македонско.
Нема поголема сила од толпа народ која знае дека е само и единствено Македонска. Енергијата и македонската вистина која тогаш циркулира меѓу сите нас, не прави спремни и за незамисливото.
Повеќе се лае одколку што има истомисленици. Факинг шпиони енд компани.......затоа не ми се тупи на форум за Македонија
Пишав еднаш, значи без песни, херојства запишани на форум индексирани од гугл....тапа е тоаНе јади гомна.
Дојди со нас.
Не смееш ти Филипе, ќе рече некој дека се злоупотребуваат деца во политички цели, без оглед на тоа што и тебе те засега ова прашање.
Не треба да тупиш.Повеќе се лае одколку што има истомисленици. Факинг шпиони енд компани.......затоа не ми се тупи на форум за Македонија
Секој кој утре излага да крши, удира, и каже Македонец сум мамата ваша предавничка...е НАРОД.
На форум не се лае, на форум се пронаоѓаат истомисленици, Македонци, и се сплотува народот кој ќе се случи.
Затоа не не обесхрабрувајте, туку речете ...напред браќа и сестри,искочете и вратете си го правото да бидете Македонци кои сами одлучуваат за светото име Македонско.
Нема поголема сила од толпа народ која знае дека е само и единствено Македонска. Енергијата и македонската вистина која тогаш циркулира меѓу сите нас, не прави спремни и за незамисливото.
Епа ајде...дај датум и време. Таму сум пред ситеНе треба да тупиш.
Треба само да искочиш со другите Македонци.
Без обесхрабрување луѓе.
Не сте свесни што значи сплотен народ.
Тој е она што пресудува. Тој ја имка најголемата моќ.
Затоа ајде да пресудиме за една и единствена Македонија.