Кому бе ќе менувате име? (генерална дискусија за зачувување на уставното име)

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не смееш ти Филипе, ќе рече некој дека се злоупотребуваат деца во политички цели, без оглед на тоа што и тебе те засега ова прашање.

Tamam ...cenam odlucnost ...nego nekako slabo odziv ... sea za sea ...pa si vikav da ne im e strav na lugevo bar da glasaat ako ne, ako nejkat da pisat ... kolku statisticki da se vidi zainteresiranosta :smir:

Jas sum protiv sekakva nepravda a nepravdeno e na nekoj da go prisilish da se vika Petko koga e Trajko ... i ne e ubavo toa :tapp:

Бате, јас ќе сум пред влада.
И знам дека нема да сум сам.

А ако сме 200, наместо 200 000, ондак....јебига.

Знам едно: неможам да живеам со сознание дека сум потпишал предавство.

А за постарите, кои имаат многу повеќе маки од мене во моментов...НЕ ОДМАГАЈТЕ! Поарно, ќутете, него да зборувате гомненици. Океј?

И ти, без да грешам душа, слободно можам да кажам дека не си припадник на тој НАРОД кој го барам!

А место лаење по форуми....има чаре!

ДЕМАНТИРАЈ(ТЕ) МЕ! Случете се во Македонија!
Секој кој утре излага да крши, удира, и каже Македонец сум мамата ваша предавничка...е НАРОД.

На форум не се лае, на форум се пронаоѓаат истомисленици, Македонци, и се сплотува народот кој ќе се случи.

Затоа не не обесхрабрувајте, туку речете ...напред браќа и сестри,искочете и вратете си го правото да бидете Македонци кои сами одлучуваат за светото име Македонско.

Нема поголема сила од толпа народ која знае дека е само и единствено Македонска. Енергијата и македонската вистина која тогаш циркулира меѓу сите нас, не прави спремни и за незамисливото.

и да ни го сменат името, ние сме МАКЕДОНЦИ ОД МАКЕДОНИЈА, сме бие и КЕ БИДЕМЕ, можат кур да ни јадат само

Секој кој утре излага да крши, удира, и каже Македонец сум мамата ваша предавничка...е НАРОД.

На форум не се лае, на форум се пронаоѓаат истомисленици, Македонци, и се сплотува народот кој ќе се случи.

Затоа не не обесхрабрувајте, туку речете ...напред браќа и сестри,искочете и вратете си го правото да бидете Македонци кои сами одлучуваат за светото име Македонско.

Нема поголема сила од толпа народ која знае дека е само и единствено Македонска. Енергијата и македонската вистина која тогаш циркулира меѓу сите нас, не прави спремни и за незамисливото.
Повеќе се лае одколку што има истомисленици. Факинг шпиони енд компани.......затоа не ми се тупи на форум за Македонија

Повеќе се лае одколку што има истомисленици. Факинг шпиони енд компани.......затоа не ми се тупи на форум за Македонија

Не јади гомна.
Дојди со нас.

Ада, мори Адуле, а каде беше тој народ кога требаше да се менува уставното пред 15 години? каде беше тој народ овие изминати петнаесет години? Каде е народот да случи за сиве овие години проклетија и црнила?
Каде е тој народ кога се бараше поддршка за прекин на преговорите?
Пред партиски штабови??

Б.Ц., Љ.Г. В.Б. Н.Г. и нивната братија одамна ни го стокмија променетово....кад е е народот да се случи?

Кога ќе се случи, тогаш ќе речам дека го има.
Дотогаш ќе има само понекој македонец.

Die fahne hoch!

Serpico, mоето име Звонко... со “З“... а сум се поздравил со многу ВИСТИНСКИ ПАТРИОТИ, немој да ми замериш оти не те препознавам... и биди сигурен во мене... Македонија на Македонците...

Tреба да се организираме...Некој предлог што да направиме?...Било што ќе направиме,само да сме заедно,ОБЕДИНЕТИ...Знам оти со моите 16 години неможам сам ништо да направам,ама не можам да трпам веќе...:nenene:.Браќата од Егејот се дигнаа на бунт...:salut:(Секоја им чест)

Не јади гомна.
Дојди со нас.
Пишав еднаш, значи без песни, херојства запишани на форум индексирани од гугл....тапа е тоа
Пред собрание ќе се види точкестиот:)

Не смееш ти Филипе, ќе рече некој дека се злоупотребуваат деца во политички цели, без оглед на тоа што и тебе те засега ова прашање.

Пфф,знаеш кога немаш аргумент за тоа како да се оправдаш упадаш на лични напади кои ниедно од ова што го напиша не е точно,но како и да терај ова е форум :helou:

Не треба да тупиш.
Треба само да искочиш со другите Македонци.

Без обесхрабрување луѓе.
Не сте свесни што значи сплотен народ.
Тој е она што пресудува. Тој ја има најголемата моќ.

Затоа ајде да пресудиме за една и единствена Македонија.

Така бе Гоцка, така бе Звонко, така бе СИТЕ!

Браќата од Егеј имаа мадиња.
Сами ли ќе ги оставиме?

Луѓе, за НАШЕТО се бориме!

:aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz::aplauz: тоа е тоа

Не треба да тупиш.
Треба само да искочиш со другите Македонци.

Без обесхрабрување луѓе.
Не сте свесни што значи сплотен народ.
Тој е она што пресудува. Тој ја имка најголемата моќ.

Затоа ајде да пресудиме за една и единствена Македонија.
Епа ајде...дај датум и време. Таму сум пред сите

Боби не заборавај дека точкестиот е Егеј:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom