the Consigliere
не читам дугачки постови
- Член од
- 17 јуни 2007
- Мислења
- 5.595
- Поени од реакции
- 263
Да не има вечер днб случајно ?
Аааа да си ми жив и здрав!
Имам 2 прашања до Scorpio
Моето прво прашање - дали планираат "менаџерите" на Хавана да ги ограничат картите, или ќе играат на картата да им опадне посетеност поради преголемата гужва?
Второ - дали тие што се одговорни у Хавана имаат претстава до каде се слуша Хавана (ако не ја ќе им помогнам - до Веро 2 Тафталиџе)?
Не ме сфаќајте погрешно, Хавана е супер, зимоска скиснав, летотво исто планирам, се е ок али овие две работи се надевам дека ќе се средат пошто ја (преголеми)гужви неможам да трпам (а ни останатите) и доаѓаат потопли денови - ќе се спие со отворен џам и нема смисла цело Скопје да го слуша репертоарот Хавана секоја вечер.
Поздрав
150фче претпордажба(ливинг рум на улица Македонија мислам) 200 на врата.Да прашам Скорпио да не имаш информации за тоа колку ќе чини картата за Марчело ?
Тачно , + има карти и во тоа пабот кај што одат моторџиите карши соборна до меднес .. и на уште едно место ама да ме убиеш неможам да се сетам ..150фче претпордажба(ливинг рум на улица Македонија мислам) 200 на врата.
Така беше уште во зимското... Ќе си речеш понеделник, кој излага во понеделник? Ама дај на луѓето свирка и гага влез, and there you go! Сепак, во зимското некако помалку гужва имаше, сега цел град како да разбра :ЅПриметив дека во понеделниците важи правилото: „кад је гага и киселина е је блага“ па се прави тутма од народ.
Исто и денес. Незнаев што музика ке има, но бев таму па ај да поминам. Влегов во 00:20 излегов во 02, внатре фул надвор фул. Кога е гага влез секој сакаВчера поминав покрај Хавана, и повторно километарска редица на влез... Аман кога ќе почне да се празни скопјево па да можеме ние што ќе бидеме тука летово на раат да си уживаме.
Еye Cue беа тоа бе...Они на некој начин ја држат Хавана...Исто и денес. Незнаев што музика ке има, но бев таму па ај да поминам. Влегов во 00:20 излегов во 02, внатре фул надвор фул. Кога е гага влез секој сака
Дечките што свиреа мислам си рекоа прва свирка им е ова, а и не слушам баш блуз па не ми беше по мерак. Ае битно Јегер 80ден за попуст најт па ок беше.
Шо значи стриктек?Еye Cue беа тоа бе...Они на некој начин ја држат Хавана...
Само шо синоќа се заебаваа поголемиот дел од времето со преработки како ''Кога патувам'' од Влатче од Морал, па ''Усни како темно мастило ''од Елена , или па првпат свиреа песни како Свит хоум Алабама,Мустанг Сали итн...
Тоа не им е стандард програма, они рокаат стриктек рок откога знам за нив , и тоа баш јако....
А за гужвата, па да ....сепак е Македонија ова, али битно коњаче за 50 денари ...