Фифи ја здрма Македонија

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
Хаха зборите за родителита а незнаете таткому каква ѕвероња е ама незнам како може да се испушти од раце до толку едно дете :tapp:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.876
Поени од реакции
22.942
Хаха зборите за родителита а незнаете таткому каква ѕвероња е ама незнам како може да се испушти од раце до толку едно дете :tapp:

Тоа е..Омладина..

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
ах Фифи :) друшката.. овааај другарчето од Cube со голо стомаче и цеФка фармерки ..:) Доста е надежен дека ќе успее како ѕвезда и надвор од Балканов :) :pos2: ПлииииЗ! Тоше одвај успеа, па не овој ...:uvo: :tapp:
и да..неговите стварно го запуштиле кога дошол до...ова :nesum:

Член од
18 август 2008
Мислења
680
Поени од реакции
34
Зошто го/ја вреѓате Фифи?

Срам да ви е !

Наместо да ви биде идол...ццц...:nesvest:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
па да ти ебам и луѓе и се...не дека се понаша така, сега во школо ке почнат и со него да ме реметат, дека Јаневски се презивам....а и Бојан се викам....:kesa:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
па да ти ебам и луѓе и се...не дека се понаша така, сега во школо ке почнат и со него да ме реметат, дека Јаневски се презивам....а и Бојан се викам....:kesa:
А јас што да кажам!? Кај презиме па и име ми носи! :kesa:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
А јас што да кажам!? Кај презиме па и име ми носи! :kesa:
а бе тебе може не те реметат во школо, ама мене што ке ми направат.....

ах Фифи :) друшката.. овааај другарчето од Cube со голо стомаче и цеФка фармерки ..:) Доста е надежен дека ќе успее како ѕвезда и надвор од Балканов :) :pos2: ПлииииЗ! Тоше одвај успеа, па не овој ...:uvo: :tapp:
неговите не допуштиле да стане тоа, тие го направиле тоа што е сега

А

Александра Д.

Гостин
Ми се згади кога ја/го видов на сцената леле поужасно здравје. Педеризам...

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.493
Поени од реакции
8.005
Ми се згади кога ја/го видов на сцената леле поужасно здравје. Педеризам...
И ренесанса.
Со некои 10тина години задоцнување. Изгледа сте заборавиле на Dana International и нејзината победа на Евросонг 1998 година со песната Diva.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
И ренесанса.
Со некои 10тина години задоцнување. Изгледа сте заборавиле на Dana International и нејзината победа на Евросонг 1998 година со песната Diva.
Sharon Cohen (Hebrew: דנה אינטרנשיונל‎), professionally known as Dana International (born Yaron Cohen, 2 February, 1972) is an Israeli pop singer of a Yemenite Jewish origin.

то е то...

J

JOEY JORDISON

Гостин
http://www.zazabava.com/content/view/3902/70/

Травеститот Фифи ја здрма Македонија, вака хрватските медиуми го коментираат видео прилогот за Фифи кој го прикажа Нова во Ред Карпет..

"Се чини дека Македонија, барем што се однесува до либералноста е многу пред своите соседи од западот. Доказ е Фифи - моментално една од најголемите ѕвезди во Македонија.

Тој е всушност машко заробен во женско тело" - пишува хрватскиот Дневник.

Погледнете го видео прилогот за Фифи, или Филип Јаневски!

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.876
Поени од реакции
22.942
http://www.zazabava.com/content/view/3902/70/

Травеститот Фифи ја здрма Македонија, вака хрватските медиуми го коментираат видео прилогот за Фифи кој го прикажа Нова во Ред Карпет..

"Се чини дека Македонија, барем што се однесува до либералноста е многу пред своите соседи од западот. Доказ е Фифи - моментално една од најголемите ѕвезди во Македонија.

Тој е всушност машко заробен во женско тело" - пишува хрватскиот Дневник.

Погледнете го видео прилогот за Фифи, или Филип Јаневски!

По кој критериум една од најголемите ѕвезди ви Македонија??Боже мој...

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
По кој критериум една од најголемите ѕвезди ви Македонија??Боже мој...
Абе остај, новинарски глупости, колку да напишат нешто. Или пак хрвативе се тешат со Фифи поради тоа што таму има многу педери и лезбејки...

Член од
17 јуни 2009
Мислења
84
Поени од реакции
3
:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

НЕ НОРМАЛНА РАБОТА :vozbud:

Член од
11 октомври 2008
Мислења
1.258
Поени од реакции
101
Јас за Фифи прв пат дознав од форумот, + интервјуто не беше на македонски канал :uvo: Не гледам како е најпознат:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom