Хаха зборите за родителита а незнаете таткому каква ѕвероња е ама незнам како може да се испушти од раце до толку едно дете
А јас што да кажам!? Кај презиме па и име ми носи! :kesa:па да ти ебам и луѓе и се...не дека се понаша така, сега во школо ке почнат и со него да ме реметат, дека Јаневски се презивам....а и Бојан се викам....:kesa:
а бе тебе може не те реметат во школо, ама мене што ке ми направат.....А јас што да кажам!? Кај презиме па и име ми носи! :kesa:
неговите не допуштиле да стане тоа, тие го направиле тоа што е сегаах Фифи друшката.. овааај другарчето од Cube со голо стомаче и цеФка фармерки .. Доста е надежен дека ќе успее како ѕвезда и надвор од Балканов :pos2: ПлииииЗ! Тоше одвај успеа, па не овој ...:uvo:
и да..неговите стварно го запуштиле кога дошол до...ова :nesum:
неговите не допуштиле да стане тоа, тие го направиле тоа што е сегаах Фифи друшката.. овааај другарчето од Cube со голо стомаче и цеФка фармерки .. Доста е надежен дека ќе успее како ѕвезда и надвор од Балканов :pos2: ПлииииЗ! Тоше одвај успеа, па не овој ...:uvo:
И ренесанса.Ми се згади кога ја/го видов на сцената леле поужасно здравје. Педеризам...
Sharon Cohen (Hebrew: דנה אינטרנשיונל), professionally known as Dana International (born Yaron Cohen, 2 February, 1972) is an Israeli pop singer of a Yemenite Jewish origin.И ренесанса.
Со некои 10тина години задоцнување. Изгледа сте заборавиле на Dana International и нејзината победа на Евросонг 1998 година со песната Diva.
http://www.zazabava.com/content/view/3902/70/
Травеститот Фифи ја здрма Македонија, вака хрватските медиуми го коментираат видео прилогот за Фифи кој го прикажа Нова во Ред Карпет..
"Се чини дека Македонија, барем што се однесува до либералноста е многу пред своите соседи од западот. Доказ е Фифи - моментално една од најголемите ѕвезди во Македонија.
Тој е всушност машко заробен во женско тело" - пишува хрватскиот Дневник.
Погледнете го видео прилогот за Фифи, или Филип Јаневски!
Абе остај, новинарски глупости, колку да напишат нешто. Или пак хрвативе се тешат со Фифи поради тоа што таму има многу педери и лезбејки...По кој критериум една од најголемите ѕвезди ви Македонија??Боже мој...