Фифи ја здрма Македонија

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Неможам да ги сватам ваквите... Бтв, у исто школо учам со овој/оваа :pos2:
Кое школо баш ме интересира !!:)

Инаку овој барем е подобар од Боки 13че (на изглед) и не ми делува како толку лошо женско , ама за машко е никаде...
Во лоша држава ,не за друго .
Да бевме како што треба никој немаше да го исмева бидејќи деновиве во Америка ова е „нормална“ појава !

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Според која логика бе бато, според која логика ова би било нормална појава?
Негово е да си одбери што ќе биде, нека си тера и сопствен ексцентричен маркетинг ама сето тоа нека некоја мера.

Таман работа ако се огледуваме ние на американците, т.е. изгледа и се огледуваме затоа ваквите па наречи ме груб, ама ќе кажам накази излегуваат во јавноста.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Кое школо баш ме интересира !!:)

Инаку овој барем е подобар од Боки 13че (на изглед) и не ми делува како толку лошо женско , ама за машко е никаде...
Во лоша држава ,не за друго .
Да бевме како што треба никој немаше да го исмева бидејќи деновиве во Америка ова е „нормална“ појава !
во драчево во гимназија

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Негово е да си одбери што ќе биде, нека си тера и сопствен ексцентричен маркетинг ама сето тоа нека некоја мера.

Таман работа ако се огледуваме ние на американците, т.е. изгледа и се огледуваме затоа ваквите па наречи ме груб, ама ќе кажам накази излегуваат во јавноста.
Јоване, голтај кнедла.

It will only get worse.

А Хрватите ли најдоа мајтап да ни прават, мамето....

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

Па не се споредуваме со Американците , ама изгледа некој следи нивни тренд ! :)
И жал ми е за тие што се мувале со ова чудо....

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Во пичката се развива. (така нешто)

Лееј Марко... :pos2::pos2::pos2:
Враќај се осмо одделение одма :):) Или консултирај се со професорот/ професорката по биологија, да ти објаснат нешто повеќе за размножување... Нешто повеќе од оној дел к**- п***а :)

Член од
6 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Детето е плод на болни родители!!!Само тоа можам да кажам!!!На својот син да му викаш "Ќерко моја" и да му купуваш шминики и женска гардероба,тоа е болест!!!!!

Толку од мене!!!

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Се чудам како таткото ќе му/и се обрати после операцијата ако ја има...до вчера имав син, од денес ќерка?Јас би полудел...болна работа..

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Наказа, прееска малце го/ја загледав на телевизија и мислам премногу е гадно да се остави тоа лајно на еден мас медиум да иде и да се врти. Велија пизда ти матер....

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Ја овој ни у гасна комора не би го ставил. Овој треба да се каменува матер му е*ам.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ја овој ни у гасна комора не би го ставил. Овој треба да се каменува матер му е*ам.
Нц.
Мислам дека поприкладно е да се обеси за машките гениталии.
Додека ги има...

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
напредна верзија на боки13ипол...ФиФи 26ка(шајка):tapp:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Детето е плод на болни родители!!!Само тоа можам да кажам!!!На својот син да му викаш "Ќерко моја" и да му купуваш шминики и женска гардероба,тоа е болест!!!!!

Толку од мене!!!
од кај знаеш па ти ќерко моја дека му викале ?лол ова е изрод како таткому е нормален братму исто овој хомич:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom