Фифи ја здрма Македонија

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Ае оваа професорицава збори на срБски... :vozbud:
Туку, забележавте дека сите другарки го сакаат. :nesvest:

п.с. Каде се парите од знамето :pos: :pos: :pos:
Ги снема, изчезнаа, паралелна димензија,
но, dont worry, кај и да е ќе стигнат парите од името.

Alexpunk

...Rossonero...
Член од
1 октомври 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
Бог да чува и да Бранко... Па овој/оваа е малолетник!!! то требе да се убие! требе да се затвори! шо би рекол другарот Цацко

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Фифи ја здрма Македонија!
Еве јас уште се тресам...

Dark Angel Nora

Angel In Disguised
Член од
30 септември 2008
Мислења
223
Поени од реакции
10
Разбрав за типкава/типов пред неколку дена и слушнав дека се мувал/ла со некој од Никола Карев гимназијата, сега тој тип го/ја бара да го/ја тепа.
:eek:ftopic:
И јас имам една таква приказна слушано, само шо тука некој одел со некојА а не знаел дека е машко. Заедно биле околу една година така нешто беше, не ме факајте за збор. Ц Ц Ц, какви се' изроди шетаат на земјава:vozbud:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Едно другарче ми беше на гости , и моиве го однеле во некој клуб каде што е полно со Фифифци .Дојде пијан стап сабајлето и ми вика....... лелеее ама ми го издува една швеѓанка во кенеф............:)

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.223
Поени од реакции
952
Jaс па слушнав верзија дека некое машко се измувало со него (сепак сеуште е машки пол), ама во пијана состојба, и потоа го убиле од зафркавање и дека детето се отпишало од школото баш поради тоа :pos:

Инаку, мислам дека неговата трансформација во женско ќе се следи постепено во емисијата Red Carpet на NOVA, но не ме фаќајте за збор, не сум сигурен дека е вака. А тој самиот изјавува сенешто, прво дека сакал да смени па после дека не, па еднаш бил машки род, па после бил среден род, па не знам што.

Член од
6 декември 2007
Мислења
145
Поени од реакции
5
Jaс па слушнав верзија дека некое машко се измувало со него (сепак сеуште е машки пол), ама во пијана состојба, и потоа го убиле од зафркавање и дека детето се отпишало од школото баш поради тоа :pos:

Инаку информацијата ти е точна!!!Ама затоа после Фифи одеше со отечено око!!!!Изгледа дошло Payback time!!!!!:pos2:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
:eek:ftopic:
И јас имам една таква приказна слушано, само шо тука некој одел со некојА а не знаел дека е машко. Заедно биле околу една година така нешто беше, не ме факајте за збор. Ц Ц Ц, какви се' изроди шетаат на земјава:vozbud:
обратна е приказната за две девојчиња станува збор (едново се праи машко) така нешто мислам беше ама пред некоја година и да доста време биле заедно.. немале секси тајм пусите и од кај да знае другава дека дечко и е девојче:pipi:

а за фифи незнам што да кажам дефинитивно подзината си останав коа го гледав првпат клипов

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А бе се се, ама барем за себе да збори во женски род, вака ме буни.:toe:

И не е бе Бојан Маровиќ него Бобан Рајовиќ.:)

ShakaZulu

" Тој Сум Бре "
Член од
29 јули 2008
Мислења
3.307
Поени од реакции
3.696
Го заебав типот
еј луда работа бре , а бе ова створењево што и да е треба на камен мост да се беси

дома нека си е женско ама што се експонира во јавност мајката , овие па уште евровизија спомнуваат , да не треба нов некој како онај од израел на времето да пратиме сега ние па да станиме популарни во светот на музиката

тоа засега ај да видиме како ќе ја тераат приказнава по телевизииве , туку некој знае гледам на клипот има снимки од едно шоу за нови таленти , таму како машко или како женско било ова нештово учесник?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Бог да чува и да Бранко... Па овој/оваа е малолетник!!! то требе да се убие! требе да се затвори! шо би рекол другарот Цацко
Абе да си ебеш векот, ме изнасмеа..

Kajgana Shop

На врв Bottom