ГОСПОД ПОСТОИ !

• Креатор на темата Креатор на темата armin4o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакаш не веруви сакаш веруви слободен си.. јас си верувам...:smir:

Поштовам вакви реплики спрема мене :smir:

И ти дечко сакаш веруј си,сакаш не - то си е твоја работа .
Еве јас на пример не верувам! :smir:

Господ станал фраер :vozbud: И ПО ЈУТУБ ГО ИМА :vozbud:

шема е момчето...<или девојчето ,(тоа уште ни ни имаат кажано вернициве)> :)

Поштовам вакви реплики спрема мене :smir:

И ти дечко сакаш веруј си,сакаш не - то си е твоја работа .
Еве јас на пример не верувам! :smir:

шема е момчето...<или девојчето ,(тоа уште ни ни имаат кажано вернициве)> :)
Аиии неверник, па ти мора да си комунист :nesum:

p.s :pos:

Од кај тие глупости.господ си постои но немореше да пцуеш

Од кај тие глупости.господ си постои но немореше да пцуеш

го имаш видено?или некој доказ нешо било шо.....сакам да се уверам пошо и кај мене постои дилема дали постои или не...

го имаш видено?или некој доказ нешо било шо.....сакам да се уверам пошо и кај мене постои дилема дали постои или не...

Мале како може господ да не постои си го гледам филмот јас мислам дека господ воскрсне

Мале како може господ да не постои си го гледам филмот јас мислам дека господ воскрсне

остај шо мислиш...многу други поинаку мислат...ај овие другите знајме дека постоеле шо воскреснале му го знајме и ликот и филмој има и други работи...ама и тие на Бог му се молеле...ама никогаш не видовме кој е шо е каков е спрема другите...иначе те сваќам шо сакаш да кажиш во ред е....

Господ не постои и .

Модераторе, затворија темата

:)

Јас верувам во Господ,секој различно верува,некој не верува во Господ:nesvest:

според видеово господ постои ама јас иам поубави очи

gospod postoi,sea koj ne veruva neka ne veruva.negovo si e toa i gospod e toj so ne sozdal :wink:

Зошто постои темава кога сите ги боли кур дали другите веруваат или не тие шо веруваат нема шанси да ги разубедиш а тие шо не веруваат (како што вика ГеГо) како да ги убедуваш дека постои дедо мраз :helou:

gospod postoi,sea koj ne veruva neka ne veruva.negovo si e toa i gospod e toj so ne sozdal :wink:
Постојам и јас па што!? Не не создал господ... мама и тато си се онаделе и оп ја сум се појавил по 9 месеца... значи дете се создава при сексуален однос кога сперматозоидите ќе навлезат у матката на жената и таму се врши процесот на оплодување и така натаму... а не не создал некој типац шо е највечи фраер у маало...

според видеово господ постои ама јас иам поубави очи
Едно видео те убеди??? Да склопам ја нешо набрзинка да ти даам видео ќе веруеш дека ја сум господ!? Па уствари ја сум поголем господ од тој шо вие го нарекувате господ... ЈА САМ СЕБЕ СУМ СИ ГОСПОД!

Господ не постои и .

Модераторе, затворија темата

:)
Модераторот е верник, никоаш нема да ја затвори темата, само ќе не брише оти не дава за право да си искажеме свое мислење...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom