ГОСПОД ПОСТОИ !

• Креатор на темата Креатор на темата armin4o
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ЛЕЛЕ... ме мрзи да ти читам!
Абе, бесполезно е ова! Почнувам да мислам не знам шо за луѓево вакви глупости коа ми пишвате.... Никогаш нема да ме убедите дека постои, нити јас вас! Затоа, најбоље.. затворете ја темава пошо ме нервира...

брат и јас не вервам дека постои ама не ни се противам па до толку....некои викаат дека Господ го создал човекот а јас велам дека човекот го создал Господ..ама сепак си одам во црква си сум по верските обичаи...ама мислам дека и ти како мене треба да бараш дали постои дали има некаков доказ...сепак многу луѓе се дека постои..можеби сме грешка ние....

A shto mislish, kako nastanala planetata Zemja? I kako nastanal chovekot?

еве ви одговор и како настанала земјата и како настанал господ:kesa:
Уствари секоја религија сие исти К**ац зш сите верници несија прифатите оваа теорија и муслимани и христијани будисти итн:pos2:

Абе мене ми е се тоа „натприродни сили“ апсурдно. Чудно ми е како може да веруваат некои луѓе али... ете. А попатно да научам нешто не можам, зашто има 4000 одговори... ќе остарам додека да ги прочитам... :helou:

Абе мене ми е се тоа „натприродни сили“ апсурдно. Чудно ми е како може да веруваат некои луѓе али... ете. А попатно да научам нешто не можам, зашто има 4000 одговори... ќе остарам додека да ги прочитам... :helou:
Jебига, ти си знаеш шо бараш на форум... :pipi::helou:

Gospod popstoi, Allah postoi, jehova postoi, Manitu postoi, Sat postoi, Odin postoi, Perun postoi, Hristos postoi...site mozni bogovi od site zivi i mrtvi religii postojat, ama bog bil eden? Koj e toj?

прашањава ми беа наменети за овие богобојазниве и очекував одговори од нив али Томи се истрча божем оскар ќе му доделам...
и каде е оскарот бе 2 дена го чекам :vozbud:

Бог.... :)

Не не Не ....реално и фактички не постои...
Бог е само средство за остварување контрола над глупите човечки маси кои неможат да резонираат за работите и кои лесно прифаќаат се што ќе им се каже...и неможат да мислат со сопствена глава (..или се плашат..да не случајно помислат дека бог не постои..па да бидат казнени од “семоќниот“ )...

А видеото на стартот е навистина смешно... дечко ова е далеку од професионална монтажа...
А плус им оди на штета на “штитениците“ на бог на форумов...кои не го “сфаќаче“ како нас.....неверниците, атеистите...

Еве јас верувам дека видеото не е монтажа но тешко на тој Господ чие постоење се докажува со јутуб видео

Господ станал фраер :vozbud: И ПО ЈУТУБ ГО ИМА :vozbud:

Бог.... :)

Не не Не ....реално и фактички не постои...
Бог е само средство за остварување контрола над глупите човечки маси кои неможат да резонираат за работите и кои лесно прифаќаат се што ќе им се каже...и неможат да мислат со сопствена глава (..или се плашат..да не случајно помислат дека бог не постои..па да бидат казнени од “семоќниот“ )...

А видеото на стартот е навистина смешно... дечко ова е далеку од професионална монтажа...
А плус им оди на штета на “штитениците“ на бог на форумов...кои не го “сфаќаче“ како нас.....неверниците, атеистите...

Сакаш не веруви сакаш веруви слободен си.. јас си верувам...:smir:

Сигурно ке дојде и на кајгана кај и да е ..

Веќе е тука, во сите нас. Бидејќи на овој форум не доаѓаат слепци кои сосема заборавиле на својата божествена природа, туку се сами месии кои само малку глумат и си играат непросветлени. :smir:

Веќе е тука, во сите нас. Бидејќи на овој форум не доаѓаат слепци кои сосема заборавиле на својата божествена природа, туку се сами месии кои само малку глумат и си играат непросветлени. :smir:

Што збориш бре чоек ? :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom