Испити на крај на година во средното и основното образование

Статус
Затворена за нови мислења.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
А да заборавив да кажам дека ако се случи полагањето ке се полага истовремено преку компјутер на ниво на цела држава.Што значи дека кога ке полагам јас на пример Макеоднски ке полагаат и сите останати на ниво на цела држава што го добиле тој предмет за оценување.Има да падне системот уште одма.Не се свесни, али ај:pos2:
Мене воопшто не ми се јасни оценувањава.
Демек откако ќе сме одговореле све ќе сме кликнеле на некое си копче ФИНИШ и тоа автоматски ќе ни кажело која оценка..
А,ако се одлучиле за екстерни досега требаше да биде решен проблемот со компјутерите во сите училишта.

И уште нешто:
XXX says:
denes ke ja bojkotirame nastavata - ke se sedi vo dvorovite na ucilistata isprati go ova na site tvoi kontak za da ni uspee da nemame eksterni testovi

абе овие нормални се? Јас веќе не штрајкувам, не планирам одморот да го поминам во училницана.
Уште не им дојде умот на овие:nesvest:

Овие читаат малку шо пишуваат? ТРЕБА ДА СЕ БОЈКОТИРААТ ТЕСТОВИТЕ,А НЕ НАСТАВАТА.
Ради шо ја бојкотираме наставата,сега ќе си продолжиме да одиме во јуни.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.698
Поени од реакции
11.510
Кај нас денес ја извадија листата кој што ќе полага и кога.
На мојот клас се паднаа двата најзаебани предмети, математика и биологија.

Ебате педерите.

Член од
17 август 2008
Мислења
98
Поени од реакции
10
нас мак и гео најлесно пројовме

Г

Грејвдигер

Гостин

Ебате педерите.
Ај со среќа на биологија :D:D на нас уште ни немат кажано по кој предмет..

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Камо математика да ми се паднит да полагам, ќе си изметам во глава убо :icon_cool.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Некој има ли информации од сигурни извори колку % ќе има тестови,а колку % не.Бидејќи прееска правев муабет со мојата класна и кажа дека тестовите биле стигнати во училиштето и биле на лист....

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73

Ебате педерите.
лелеееееееее те жалам брат.....не да ве заебале....
ние денес ни кажаа... англиски( 5ка иам и денес тест праев а ич не учев и све решив) и историја (3 иам и топ ми е)
само тапа ке биде кога ке ги праиме да не ги решаваме на компјутери пошо за секое прашање ке иаме по 3 минути и после се мења...
И НЕМА ДА МОЖЕМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ ! ! ! ! !:toe:

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Кога ќе се знае одлуката на уставен суд? И од каде ќе бидат тие што ќе не чуваат додека решаваме?

А

Ајсшутер

Гостин
Кога ќе се знае одлуката на уставен суд? И од каде ќе бидат тие што ќе не чуваат додека решаваме?
Утре е разгледувањето а во Четврток ќе се знае што како.
лелеееееееее те жалам брат.....не да ве заебале....
ние денес ни кажаа... англиски( 5ка иам и денес тест праев а ич не учев и све решив) и историја (3 иам и топ ми е)
само тапа ке биде кога ке ги праиме да не ги решаваме на компјутери пошо за секое прашање ке иаме по 3 минути и после се мења...
И НЕМА ДА МОЖЕМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ ! ! ! ! !:toe:
Леее што стана работава сега само 3 минути за прашањето да не можеш ни да размислиш пу бе ццц ..

S

SSS-Stolica

Гостин
Кај нас изгледа утре ќе ни ги соопштат предметите по кој ќе бидеме тестирани, денеска стигна писмо од министерството и директорот не сакаше да го отвори денеска и рече за утре...

Z

ZeroStyle

Гостин
Кај нас у Корчагин за прва година, секој клас ќе го полага предметот на класниот раководител :vozbud:
Јас физика :pos:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Аман бе кај сите писма стасале, кај некои дури и кажале кои предмети ќе се полагаат кај нас абер немаат со ништо:vozbud:

А

Ајсшутер

Гостин
Аман бе кај сите писма стасале, кај некои дури и кажале кои предмети ќе се полагаат кај нас абер немаат со ништо:vozbud:
Стасани се сегде ама како што разбрав во Велес ќе чекале до четврток да видат што ќе одлучи уставниот суд па ќе ни кажеле или ич немало ако паднат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom