Испити на крај на година во средното и основното образование

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Прашања од типот:
1.колку чекори треба да направиш за двочекор?
2.со која нога треба да почеш да го правиш двочекорот ако си левичар?
:pos: :pos: :pos:

туку дај... кај нас сеуште не имаат кажано шо ќе полагаме.
А во некои школи во Охрид имаат веќе кажано...
сигурно и кај нас се стигнати тестовите.
Шо чекаат не ми е јасно..
за првото прашање
1
А)2 В(4
Б)3 Г)1
2.
А)лева В)десна
Б)со двете Г)незнам
:uvo::pos2::pos2:

иначе и по 2 предмети ќе се полага,некои класови бар,и пошо ја су познат ко голем баксуз,сигурно ја ќе полагам уше еден предмет:jaj:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Нас ни кажаа.И тоа кај некои што каснат е до тоа што кај некои порано а кај некои покасно стигнуваат писмата.Кај нас во неделата стигнале тек денес дознавме.
Англиски мада фака:eek:jea::eek:jea:
Книга не фаќам.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
кај нас се падна историја и математика два предметииии. ми се плаче ама ај. историја пак прифаќам ама математика бре брате како да научам. ај ми е гајле или не ми е гајле :nesum:

Rock Girl

Liber, libertas!
Член од
11 август 2007
Мислења
500
Поени од реакции
28
а кој клас си ти ??
или која ти е класна....това ќе полагате

само не ми е јасно,на некој физичко ако има класен това ќе полага а ???:pos2:
Хаха, математика имам класна. Супер :nesvest: (сарказам)

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Во 8мо математика е лесна ама француски стварно незнам што прво да учам:toe:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Кај нас професорката по информатика ни покажа како се прават тестовите.
Направивме еден мал,за секое прашање ке имаш 1 минута време за да одговориш,нема менување на одговорот ако згрешиш,и нема враќање на поминато прашање.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Имам некој осет дека како што ми е организирана гимназијата од страна на администрацијата, ќе дознаеме што ќе полагаме сабота спрема недела.

Сериозно ова.

Само латински и хемија не, латински и хемија не, латински и хемија не...... Дај боже италијански, англиски, германски, јазик некој да се падне :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако е стварно овоа со класниве, јас како ќе полагам ликовно???? А нешто ми рекоа мене дека еден предмет ќе бил тој од класниот, а другиот ти сам си го бираш. Си бирам англиски, и место ликовно шо ќе ми стават и не се секирам. Ама ако не е така, ако ми ја здрват математика ќе се сликам

Имам некој осет дека како што ми е организирана гимназијата од страна на администрацијата, ќе дознаеме што ќе полагаме сабота спрема недела.

Сериозно ова.

Само латински и хемија не, латински и хемија не, латински и хемија не...... Дај боже италијански, англиски, германски, јазик некој да се падне :)
А латински шо е???:pos2::pos2::pos2::pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
Најдобро е да ми се падне Историја редовно учам а и лесен е предметов нема нешто посебно толку за учење или Англиски да ми се падне како што става безврска кецови (што ја зафркаваме) кога ќе и извадам едно 5-че :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ако е стварно овоа со класниве, јас како ќе полагам ликовно???? А нешто ми рекоа мене дека еден предмет ќе бил тој од класниот, а другиот ти сам си го бираш. Си бирам англиски, и место ликовно шо ќе ми стават и не се секирам. Ама ако не е така, ако ми ја здрват математика ќе се сликам

А латински шо е???:pos2::pos2::pos2::pos2:
:pos2::pos2::pos2:

Мислев на жививе јазици :) Од латински учиме само изрази, не учиме да зборуваме, затоа не го ни карактеризирам како јазик :smir:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos2::pos2::pos2:

Мислев на жививе јазици :) Од латински учиме само изрази, не учиме да зборуваме, затоа не го ни карактеризирам како јазик :smir:
Јас од догодина ќе го учам, а според тоа шо го кажуваат сите страв ме фаќа уште сега од него

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Знае ли некој што се случува со Уставен???Има ли некои новости?Некој ако има близок роднина,пријател....во Уставен нека прашаа :helou::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom