- Член од
- 20 јануари 2009
- Мислења
- 3.159
- Поени од реакции
- 375
сите ке бидат под а:pos2:
Мене воопшто не ми се јасни оценувањава.А да заборавив да кажам дека ако се случи полагањето ке се полага истовремено преку компјутер на ниво на цела држава.Што значи дека кога ке полагам јас на пример Макеоднски ке полагаат и сите останати на ниво на цела држава што го добиле тој предмет за оценување.Има да падне системот уште одма.Не се свесни, али ај:pos2:
Ај со среќа на биологија на нас уште ни немат кажано по кој предмет..Кај нас денес ја извадија листата кој што ќе полага и кога.
На мојот клас се паднаа двата најзаебани предмети, математика и биологија.
Ебате педерите.
лелеееееееее те жалам брат.....не да ве заебале....Кај нас денес ја извадија листата кој што ќе полага и кога.
На мојот клас се паднаа двата најзаебани предмети, математика и биологија.
Ебате педерите.
Утре е разгледувањето а во Четврток ќе се знае што како.Кога ќе се знае одлуката на уставен суд? И од каде ќе бидат тие што ќе не чуваат додека решаваме?
Леее што стана работава сега само 3 минути за прашањето да не можеш ни да размислиш пу бе ццц ..лелеееееееее те жалам брат.....не да ве заебале....
ние денес ни кажаа... англиски( 5ка иам и денес тест праев а ич не учев и све решив) и историја (3 иам и топ ми е)
само тапа ке биде кога ке ги праиме да не ги решаваме на компјутери пошо за секое прашање ке иаме по 3 минути и после се мења...
И НЕМА ДА МОЖЕМЕ ДА ГО ВРАТИМЕ ! ! ! ! !
Стасани се сегде ама како што разбрав во Велес ќе чекале до четврток да видат што ќе одлучи уставниот суд па ќе ни кажеле или ич немало ако паднат.Аман бе кај сите писма стасале, кај некои дури и кажале кои предмети ќе се полагаат кај нас абер немаат со ништо