Goddess of Chaos
Nixe Nox
...знаете ли да препознаете иронија или да почнам да ставам * со забелешка??
БАШ ОБРАТНА ми е поентата.
БАШ ОБРАТНА ми е поентата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
I wanna get high..
Не дека ај не вона.. Али незнаев каде па ај тука ќе си пишам, ќе се пофалам..
Више така од пред некое време не пушам трева и не конзумирам никаква дрога..
Антидрогер станувам и сега за сега добро ми оди![]()
Сепак сеуште мислам дека не е толку штетна ко што ја прајте сепак си има и добри страни..(ова да не сум чисто оф топик)
А и мислам дека СЕ треба да се проба во животот.. Она што ќе увидиш дека ти прави најмногу кеф и задоволство НО и не ти заебува здравје и понатамошен живот задржи си го и применувај го и понатака.. Другото нека остане само едно искуство плус..
Немаме 10 животи бе луѓе.. Језда не пушам ил нешо више.. Тревата во мојот живот е едно позитивно искуство, што буди многу позитивни спомени. А ете го и муабетот за зависност.. Ај сега мене што ја одкажав да кажеме без никаков проблем кажете ми дека ствара зависност?
Едноставно фората е што си пробал, ти било убаво и сакаш пак затоа што сакаш пак да ти биде така убаво и понатака колку често и да продолжиш да зимаш е од иста причина.. Ти се свиѓа како се осеќаш коа си напушен.. А кој прв пат го истепале бедови ќе нејќе пак факат и крај.. Не е до зависност само работата..
Зашто се пијанчиме на пр? Еднаш си се начукал, ти се свиѓа таа несвесна и скроз отворена ситуација на пијанство и ќе се начукаш пак.. И пак и пак..
А сепак не се сите што се пијанчат пијаници, а сите што пушат гане се џанкери..
Тоест добро нема везе да не го тупам и ја..
Си кажав што имав..
Ајд позз
i jas mesecno ednas duvam ama baram legaliziranje
I wanna get high..
Не дека ај не вона.. Али незнаев каде па ај тука ќе си пишам, ќе се пофалам..
Више така од пред некое време не пушам трева и не конзумирам никаква дрога..
Антидрогер станувам и сега за сега добро ми оди![]()
Сепак сеуште мислам дека не е толку штетна ко што ја прајте сепак си има и добри страни..(ова да не сум чисто оф топик)
А и мислам дека СЕ треба да се проба во животот.. Она што ќе увидиш дека ти прави најмногу кеф и задоволство НО и не ти заебува здравје и понатамошен живот задржи си го и применувај го и понатака.. Другото нека остане само едно искуство плус..
Немаме 10 животи бе луѓе.. Језда не пушам ил нешо више.. Тревата во мојот живот е едно позитивно искуство, што буди многу позитивни спомени. А ете го и муабетот за зависност.. Ај сега мене што ја одкажав да кажеме без никаков проблем кажете ми дека ствара зависност?
Едноставно фората е што си пробал, ти било убаво и сакаш пак затоа што сакаш пак да ти биде така убаво и понатака колку често и да продолжиш да зимаш е од иста причина.. Ти се свиѓа како се осеќаш коа си напушен.. А кој прв пат го истепале бедови ќе нејќе пак факат и крај.. Не е до зависност само работата..
Зашто се пијанчиме на пр? Еднаш си се начукал, ти се свиѓа таа несвесна и скроз отворена ситуација на пијанство и ќе се начукаш пак.. И пак и пак..
А сепак не се сите што се пијанчат пијаници, а сите што пушат гане се џанкери..
Тоест добро нема везе да не го тупам и ја..
Си кажав што имав..
Ајд позз
Исто така велат дека безбол палка во задникот, која длабоко навлегла во ректумот е интересна слика. Само не знам дали за оние кои набљудуваат од страна или сликата која евентуално ќе и се појави пред очи по пенетрацијата.Ајде ќе те молам немој со таа демагогија, ако идеш по таа логика треба да се пробаат и печурки кои само еднаш се јадат.
НЕМОЈ!!
Остај ја дрогата оти си уше млад и телото ти расте и се развива и не чини во тој стадијум да пијеш алкохол пушиш тутун и се дрогираш. Оформи се , очоечи се (заличи на чоек) па после дрогирај се.
Јас не се дрогирав се дур не се вратив од војска и се женав. Ко станав домаќин чоек.
Ај тромадол некако.. Ама лорам, хелекс.. Брат има и од апче до апче разлика не претеруј со такви сјебани ствари муабетот 6ти е.. :pos2::pos2:
Не зборете глупости... Поише штетат цигарите и алкохолот нега тревата.
Поише луѓе у свет умираат од кревањр тежина(тие шо влечат камиони на евроспорт ги даваат понекад)...!!
И не е зависна...!!
Да бе,сите лажат за да ве натераат да пробате.
Колку сме само злобни:jaj:
И стварно,многу се тупи на темава,комплетно безпотребно.
Како може да ја делиш марихуаната на природна и неприродна?isto taka ako veke se legalizira nema da se dozvoli SKANK toa e genetski modificirana marihuana so 3 patipoveke THC znaci e kako hasis-ne smee toa da se dozvoli mnogu obozavateli miluvaat i frlaat pari za skank koga prirodnata e najdobra