Како влијае марихуаната на здравјето...

• Креатор на темата Креатор на темата MSV
  • Време на започнување Време на започнување
Како фармацевт и медицинско лице можам само да кажам
-Филингот е прекрасен,последиците се тешки.
Хорсот? Каква е таа зависност од ганџа? Никад не сум видел некој да не може да функционира без да се напуши, за разлика од хорсот, штетата врз организмот е иста или помала од алкохол и цигари, тие шо не пробале се плашат од тоа како ќе изгледаат пред другарчињата ако се напушат-предрасуди, за разлика ако е начукан дури и е охрабрен, лично радо би гледал напушени фаци него алоколизирани склони кон насилство и сл.

Kasno go procitav ova ama morav da iskomentiram.. Ti brat sakas da umre nekoj od nedostig na THC vo organizam? :pos2:
Да сакам некој да умре од недостаток на тхц во организмот. После ќе кажам глеш глеаш дека ствара зависност и ќе им правам нанана:baeh:над нивното мртво тело што умрелоо пради престанок на работа на белите дробови поради недоволна колшина на тхц, а во моментот дошло до комплетен пад на синоптичните врски и респираторниот систем откажал а и кичмата му паднала па умрел безрбетњак.
Грл:pos2: абе шо збориш жити тетка од страна на балдзка на вујкоти а?

Coek, ne e zavisnost tuku pojse ko losa navika i potreba.. Sepak premn preteruete na temava.. Sekoj ima pravo da si praj so saka, so vakvi frustriracki komentari ama bas nisto ne se postignuva.. :smir:

Coek, ne e zavisnost tuku pojse ko losa navika i potreba.. Sepak premn preteruete na temava.. Sekoj ima pravo da si praj so saka, so vakvi frustriracki komentari ama bas nisto ne se postignuva.. :smir:
Грл разликувај сатира и црн хумор од фрустрирање. ок:wink:.

Хорсот? Каква е таа зависност од ганџа? Никад не сум видел некој да не може да функционира без да се напуши, за разлика од хорсот, штетата врз организмот е иста или помала од алкохол и цигари, тие шо не пробале се плашат од тоа како ќе изгледаат пред другарчињата ако се напушат-предрасуди, за разлика ако е начукан дури и е охрабрен, лично радо би гледал напушени фаци него алоколизирани склони кон насилство и сл.

Абе сега не иди од крајност во крајност, знаеш дека секој миа различно пијанство.

грл ако има потреба зачи дека постои зависност, кога нема потреба тогаш нема ни зависност, дали ти повторно несвесно потврдуваш дека си станала зависна од THC?

јас вчера осетив како влијае марихуаната, и не сум зависен од неа, на 3-4 месеци , еден филм да си исфураш е доволно,

треба само течност да си носите со вас , иначе убија :)

јас вчера осетив како влијае марихуаната, и не сум зависен од неа, на 3-4 месеци , еден филм да си исфураш е доволно,

треба само течност да си носите со вас , иначе убија :)

А осети зашо у Холандија ја легализирале? :pos:

Уствари ти на Водно си бил, у Парк е филинг да осетиш зашо ја легализирале у Холандија. :pos:

А осети зашо у Холандија ја легализирале? :pos:

Уствари ти на Водно си бил, у Парк е филинг да осетиш зашо ја легализирале у Холандија. :pos:

хахаха не сакам да ги рушам металските култури у парк и фриковите со гитарче,
водно , пси транс и терај , хахахаха имаше и женско друштво, се мочавме од смеење:pos2::pos2::pos2:

Па шо знам бе шо му фали на марихуаната тој шо сака нека си пуши, негова работа а колку е здрава појма немам :) не ми притребала засега.

marihuanata ima i svoi pozitivni strani .......
Големиот број акумулирани лични искуства кои го пробија патот до денес, а и другите клинички студии, исто така, силно сугерираат дека има голем број сериозни заболувања и симптоми за кои марихуаната со векови се користи како лек. Пушењето марихуана е ефикасен лек во ослободување од силна болка при ослабена кондиција позната како периферна невропатија ......
Пред сто години во аптеките можело да се купи "bakin" маст со екстракт од марихуана како домашен лек за алергии и други реакции на кожата, но подоцна е повлечена од пазарот бидејќи се сметало дека се работи за измама.

Знам само дека мора што побрзо да се легализира :) Пошто има деца кои им се ствара параноја од алфите:):)

Deca od gandza se gine, ako Alfi te fatat.

:) nemojte slucajno ne za mareto :):):)

Ako ne ste sekoj den so nea i ako ne ja zloupotrebite nema da ve zaebe lele ko zena e :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom