Дај боже да е точноЈунајтед се интересира за Чави
Уште што нема да измислат медиумиве.:nenene:
Море богами да дојт Чави, ептен ми се свиѓат, а исто и Иниеста двајцата од Барселона, до феноменалност знает да изигрет некогаш.Дај боже да е точно![]()
Чави никогаш нема ди замине од Барселона.Дај боже да е точно![]()
Никогаш не вели никогаш, да не ти набројувам колку многу примери има за тие кои го напуштиле тимот, а претходно се верувале дека се целосно предадени на тимот, а всушност не биле.Чави никогаш нема ди замине од Барселона.
Прв пример ќе биде Карим Бензема:Не си одам додека не освојам титула во лигата на шампионите со Лион.:pos2:Никогаш не вели никогаш, да не ти набројувам колку многу примери има за тие кои го напуштиле тимот, а претходно се верувале дека се целосно предадени на тимот, а всушност не биле.
Тоа значи никогаш нема да си замине од Лион.Ако сака титула во лигата на шампионите вратата во Манчестер му е отворена.Прв пример ќе биде Карим Бензема:Не си одам додека не освојам титула во лигата на шампионите со Лион.:pos2:Уште следното лето ќе биде во друг клуб !
![]()
Јунајтед се интересира за Чави
Уште што нема да измислат медиумиве.:nenene:
Тевез мислев дека веќе го откупијаДа треба да го земеме Чави,ке ни дојде како супер засилување со оглед на тоа дека го нема Сколси,ама прво САФ треба да мисли за перманентен договор за Карлито Тевез,не гледам причина зашто да не го земеме Чави ми се допага неговата игра,би бил идеална замена за Сколс и за Харго
Но за најмногу 2 години Сколси оди во пензија брате...А Ферги многу,многу не го смета Флечер за замена за Сколс иако јас мислам дека Дарен е одличен фудблер.Андерсон уште ќе учи,а има и од кој ...Гигс,Сколс,Кристиано и уште многу поискусни од него кој ќе го научат многу работи.Чави супер би ни дошолТевез мислев дека веќе го откупија
За Чави е чиста шпекулација затоа што сега Барса му понуди нов договор, па ќе сака да накачи некое евро неделно.
Си ги имате и Андерсон и Флечер на таа позиција, нема ништо да ви фали оваа сезона :helou: