Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
ќе биде жустро оваа година
Премногу...НЕ СМЕЕМЕ да си дозволиме пораз во ниеден натпревар и ајде белки ке иде подобро дека играме сеа сите ривалски натпревари дома...следен е на 10 Јануари против Челзи...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
kolku poveke vreme mu treba
ke go 4ekame do togash koga veke nema zasto da 4ekame
VEKE SE UBEDIV DEKA ON E ZA TIMOVI OT 8 MESTO NATAMO

TOTENHEM SAMO TREBE DA BLAGODARI NA SAF ZA TOA DEKA BROI 30 M PAUNDI ZA GAL NA SITE NAS NAVIVA4ITE NA MANCHESTER

JAS MISLAM DEKA MANCHESTER E NAD SE I DEKA PONEKOGASH I NAI DOBRITE TRENERI PRAAT VAKVII GRESHKI KAKO STO E TRANSFEROT NA OVOI FUTBALER,

SAMO MI E GAL ZA TEVEZ OTI VEKE DOSTA SREDBI ODIGRA OT KLUPATA
NO VEKE OVA ZAVRSHI I SE KE SI BIDE NA MESTOTO:vozbud:
не се прај многу паметен воопшто не е така ко што збориш!
Тој више покажа дека е опасен и достоен игарач за во манчестер!
Неколку пати не спаси и не извади!
Ако ги загледа претходните натпревари кога роналдо не играше Бербатов беше тој што го замени!
Не со (непотребни) дриблинзи, а со доминајција во играта!
Сите топки одеа према него, а тој баш супер се снаоѓаше!
За една година би можел да стане во манчестер тоа што беше Ван Нистерлој порано!

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
chul te Gospod , no ne veruvam deka ke bide vaka
jas nemam protiv Berbatov, no on ne pokaguva dobra igra. a vo ovoi moment igrach kakoTEVEZ trka klupa
Ti sakash Berba da igra, a ne Tevez?
Sakash da te podsetam za minatata sezona?:smir:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Ја одамна јадам бурек за тоа шо Тевез не го играат, ама јбг дечкото е жртва на тактита шо да праиме сеа? А Димче не да го сакам него ептен, а башка и гине за тимот момакот, само што онаа будала од Менаџер (САФ) не го игра шпиц, ах ќерата...
Ајде ваљда ќе ја нареди некако, а Тевез не смее да го изигра, многу педерски потег ќе биде тоа, дефинитивно, ајде баш да видам договор дали ќе му понудат, нешто штама е околу тој муабет :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Се надевам дека дуелите со ривалите на домашен терен ќе бидат победи и ништо друго. Преслаб ефект е 2 пораза и едно реми. Сепак сезоната е долга ќе има доста киксови на сите екипи така да ништо не е загубено.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Во вторник ке играат младите
Sir Alex says: “The younger ones who will play will be Jonny Evans, Rodrigo Possebon, Rafael, Darron Gibson, Danny Welbeck – who is back playing now in the Reserves after overcoming injury – and possibly Manucho. The rest of the team will be filled by the first team squad.”:):):):):)
Иначе Фабио праел операција на рамото и нема да може да го видеме заедно со брат му Рафаел:(

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Зошто сеуште нема на официјална за Фабиан Делф (или како и да е) ?

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
А бе луге на манчестер му треба стабилен среден ред каков што го имавме во времето на Рој Кин :toe::toe:Имаме многу добри напагачи имаме многу добри крилно напагачи туку средниот ред не ни го бива . Ајде што побрзо да ни оздраваат Сколс и Харгривс па тогаш ќе го гледаме вистинскиот Јунајтед.

N

navivacka

Гостин
Стоук ни е нареден натпревар нели?очекувам изменет состав од оној во саботата против ѓупците...голман да биде Фостер или пак Кушчак зашто ВДС нема повеке сила,стар е веке...во одбраната да е Рафаел или Браун ако се оправил зашто Невил многу извисува во одбраната и многу голови имаме примано...се надевам дека Тевез конечно ке е во стартните 11 со Руни и со Берба да ги ротира некако или пак Берба да започне од клупата, зашто ми се смачи да го гледам Тевез на клупа...после Роналдо тој ми е омилен фудбалер

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Стоук ни е нареден натпревар нели?очекувам изменет состав од оној во саботата против ѓупците...голман да биде Фостер или пак Кушчак зашто ВДС нема повеке сила,стар е веке...во одбраната да е Рафаел или Браун ако се оправил зашто Невил многу извисува во одбраната и многу голови имаме примано...се надевам дека Тевез конечно ке е во стартните 11 со Руни и со Берба да ги ротира некако или пак Берба да започне од клупата, зашто ми се смачи да го гледам Тевез на клупа...после Роналдо тој ми е омилен фудбалер
Не... играме против QPR во Карлинг Купот утре.

Член од
16 април 2008
Мислења
2.525
Поени од реакции
2.380
А бе луге на манчестер му треба стабилен среден ред каков што го имавме во времето на Рој Кин :toe::toe:Имаме многу добри напагачи имаме многу добри крилно напагачи туку средниот ред не ни го бива . Ајде што побрзо да ни оздраваат Сколс и Харгривс па тогаш ќе го гледаме вистинскиот Јунајтед.
А што сега да не немаме добар среден ред? АНдерсон е супер играч а исто така и Нани и Керик....Флечер е добар само некогаш многу губи контрола ама сепак е добар..Нас ни треба еден добар голман и ништо друго а мислам дека Кужчак е добар не знам зошто САФ не го става да брани.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom