S
SSS-Stolica
Гостин
знам дека за Нова Година бевме први на табелалани за божиќ први бевме на табела ?
знам дека за Нова Година бевме први на табелалани за божиќ први бевме на табела ?
Премногу...НЕ СМЕЕМЕ да си дозволиме пораз во ниеден натпревар и ајде белки ке иде подобро дека играме сеа сите ривалски натпревари дома...следен е на 10 Јануари против Челзи...ќе биде жустро оваа година
не се прај многу паметен воопшто не е така ко што збориш!kolku poveke vreme mu treba
ke go 4ekame do togash koga veke nema zasto da 4ekame
VEKE SE UBEDIV DEKA ON E ZA TIMOVI OT 8 MESTO NATAMO
TOTENHEM SAMO TREBE DA BLAGODARI NA SAF ZA TOA DEKA BROI 30 M PAUNDI ZA GAL NA SITE NAS NAVIVA4ITE NA MANCHESTER
JAS MISLAM DEKA MANCHESTER E NAD SE I DEKA PONEKOGASH I NAI DOBRITE TRENERI PRAAT VAKVII GRESHKI KAKO STO E TRANSFEROT NA OVOI FUTBALER,
SAMO MI E GAL ZA TEVEZ OTI VEKE DOSTA SREDBI ODIGRA OT KLUPATA
NO VEKE OVA ZAVRSHI I SE KE SI BIDE NA MESTOTO![]()
Не... играме против QPR во Карлинг Купот утре.Стоук ни е нареден натпревар нели?очекувам изменет состав од оној во саботата против ѓупците...голман да биде Фостер или пак Кушчак зашто ВДС нема повеке сила,стар е веке...во одбраната да е Рафаел или Браун ако се оправил зашто Невил многу извисува во одбраната и многу голови имаме примано...се надевам дека Тевез конечно ке е во стартните 11 со Руни и со Берба да ги ротира некако или пак Берба да започне од клупата, зашто ми се смачи да го гледам Тевез на клупа...после Роналдо тој ми е омилен фудбалер
Не... играме против QPR во Карлинг Купот утре.
Затоа што уште не е официјално.:nesum:Зошто сеуште нема на официјална за Фабиан Делф (или како и да е) ?
А што сега да не немаме добар среден ред? АНдерсон е супер играч а исто така и Нани и Керик....Флечер е добар само некогаш многу губи контрола ама сепак е добар..Нас ни треба еден добар голман и ништо друго а мислам дека Кужчак е добар не знам зошто САФ не го става да брани.А бе луге на манчестер му треба стабилен среден ред каков што го имавме во времето на Рој КинИмаме многу добри напагачи имаме многу добри крилно напагачи туку средниот ред не ни го бива . Ајде што побрзо да ни оздраваат Сколс и Харгривс па тогаш ќе го гледаме вистинскиот Јунајтед.