Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
разочаран сум од ВДС. остаре и тој кутриот, неможе да скока ко порано. гери сместа у пензија да не го глеам веќе, ми се сере. очекував ОГРОМНА победа, а се испоразочарав само :mad::mad::mad::mad::mad::mad:
арсенал имаат многу голема среќа! 10 удари завршија 2цм покрај гол:mad:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе грешката беше што го стави невил да игра. Чоекот неможеше да ги стигне премногу брзи беа за него.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Manchester igrase dobro ama nemase sreka da dade gol. se iznapromasuvaa
Еве фан на манчестер својот прв пост го посветува на оваа тема браво брат4е

Мислам дека кривицата беше во арсенал имаа малце шанси ама искористија две од нив додека манчестер имаше многу а на искористија
Претежно руни требаше да даде бар 2 гола :toe:

caci_cris7

Red Devil Girl 4ever
Член од
28 октомври 2008
Мислења
294
Поени од реакции
3
Леле не знам што да искоментирам, играта беше добра ама реализацијата за никаде.
Овој коментаторот под итно отказ, ако е фан на Манчестер зошто тогаш се арсенал му беа во уста........мамето негово, не сакам да го слушнам веке.
Ферги згреши многу со почетниот состав, невил и берба дефинитивно аут рафа и тевез ин, а и руни не се покажа баш најдобро, под голем притисок е човекот и многу деконцентриран па така да може и тој малку аут да олади.
П.С:Честитки за голот на Рафа :zver:, одличен беше и треба во прв состав да почне да го става ферги, али човекот се заинатил тој па тој состав, е не иде тоа така

btw зашо вчера никој освен мене не му честиташе 30 роденден на фердинанд?
Како бе никој освен тебе???:nenene: Ај види во пост 3202 што пишува:helou:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
sportska@a1.com.mk eve zaletese da ne komentira vise jugoslav kostovski toj maler
Грешка си
Малер е Абдулај Хадади што коментира во Тунис .......
Глупости:pop::pop::pop:

Инаку ме разочаравте со играта а посебно Руни,Роналдо,Невил и Бербатов.....
А морам да го пофалам Фабио,бацето е ЅВЕР!!!!!!!:zver::zver::zver:

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Не игра коментаторот на теренот играат играчите.
Винтата треба да се бара во играчите. Испромашуваа многу и изгубија. Никој не ми е крив.

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Не бев тука пред некој сат, не успеав да коментирам. Изгубивме, подолгите коментари за другпат, сега ќе ги посочам играчите од кои сум задоволен/незадоволен

1. Прекрасно изигра Андерсон, иако во второто полувреме киксна малце, и Парк, никој друг.

2. Разочаран од: ВДС, Видич, Карик, Роналдо, Руни. Не коментирам, многу има.

И уште нешто ќе додадам, шампионот се познава против конкурентите, што значи некако сме назад во тој поглед, пораз од Ливерпул и Арсенал, нерешено со Челзи, значи во овој момент РЕАЛНО не ја заслужуваме титулата. Ама мислам дека лисецот ќе се врати во добра форма. :)

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Искрено не е ова ланскиот Јунајтед.:toe:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Не бев тука пред некој сат, не успеав да коментирам. Изгубивме, подолгите коментари за другпат, сега ќе ги посочам играчите од кои сум задоволен/незадоволен

1. Прекрасно изигра Андерсон, иако во второто полувреме киксна малце, и Парк, никој друг.

2. Разочаран од: ВДС, Видич, Карик, Роналдо, Руни. Не коментирам, многу има.

И уште нешто ќе додадам, шампионот се познава против конкурентите, што значи некако сме назад во тој поглед, пораз од Ливерпул и Арсенал, нерешено со Челзи, значи во овој момент РЕАЛНО не ја заслужуваме титулата. Ама мислам дека лисецот ќе се врати во добра форма. :)
abe брат три дербиња на гости = 1 поен
Од наредните 3 дома може и 9 да се земе, никој не изигра далеку...далеку подобро од нас...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.777
Поени од реакции
9.579
Прерано е да се откажиме од титулата,ама против дуелите од големата 4-ка имаме игра,а не резултираме.Никој не успеа да го надигра на Манчестер во игра,ама на тактички план не скинаа.Едноставно како да сакаат да влезат со топката вгол.Секогаш потег отповеќе.Денес Руни имаше 2 колосални шанси,Роналдо исто 2.Бербатов бегаше од топката.Денес изиграа супер Рафаел,Андерсон и Парк.Сите други беа на многу слабо ниво.

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Грешка си
Малер е Абдулај Хадади што коментира во Тунис .......
Глупости:pop::pop::pop:

Инаку ме разочаравте со играта а посебно Руни,Роналдо,Невил и Бербатов.....
А морам да го пофалам Фабио,бацето е ЅВЕР!!!!!!!:zver::zver::zver:
Рафаел бе,каков Фабио!

Тотално сум разочаран и ќе пишам само една работа!We'll be back!!!

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom