Измамник му ги краде девојките на Кристијано Роналдо
Џејми Врајт, 21-годишен Англичанец кој по многу нешта потсетува на еден од најсексипилните фудбалери во светот Кристијано Роналдо, сличноста ја користи и така што...
ги искористува и девојките кои се палат на богатиот фудбалер на Манчестер Јунајтед.Така младиот Англичанец со претерано намачкана коса со гел и кратки фудбалерски шорцеви, реши да ја глуми фудбалската ѕвезда, додворувајќи им се на девојките правејќи се дека е Кристијано и по бурните ноќи фалејќи се дека многу девојки до утрото не сфатиле дека тој е само измамник.
„Пред некоја вечер отидов во ноќен клуб во Манчестер кога ми пријдоа три девојки и ми рекоа:ти си Роналдо, а јас тоа ниту им го потврдив, ниту негирав. Потоа отидовме во хотел и поминавме прекрасна ноќ“, се пофали Џејми, кој до сега, китејќи се со туѓо перје, во кревет одвлекол десетина девојки.
Освен тоа што во јавноста парадира со фудбалска топка под раце, пред девојките често нешто брбори на португалски. Според него, девојките се толку залудени по неговиот изглед, што воопшто не обрнуваат внимание на лошиот изговор.