Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Тевез креативец?Не би верувал дека ќе се снајде на таа позиција.:helou:

Не баш креативец да речеме крило , креативци се знае кој се Сколс,Карик,Харгривс..едната страна Роналдо другата тевез:toe:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Не баш креативец да речеме крило , креативци се знае кој се Сколс,Карик,Харгривс..едната страна Роналдо другата тевез:toe:
Ако знаеш сега Гигс има нова улога затоа што веќе влезе во години и Фергусон изјави дека неговата нова позиција ќе биде креативец. А креативци се Сколс,Флечер,Карик,Харгривс и Андерсон а сега и Гигс.
Поздрав.

N

navivacka

Гостин
Срекен роденден Руни и да постигнуваш уште голови...А победата ке ја имаме сигурно

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Измамник му ги краде девојките на Кристијано Роналдо

Џејми Врајт, 21-годишен Англичанец кој по многу нешта потсетува на еден од најсексипилните фудбалери во светот Кристијано Роналдо, сличноста ја користи и така што...
ги искористува и девојките кои се палат на богатиот фудбалер на Манчестер Јунајтед.Така младиот Англичанец со претерано намачкана коса со гел и кратки фудбалерски шорцеви, реши да ја глуми фудбалската ѕвезда, додворувајќи им се на девојките правејќи се дека е Кристијано и по бурните ноќи фалејќи се дека многу девојки до утрото не сфатиле дека тој е само измамник.

„Пред некоја вечер отидов во ноќен клуб во Манчестер кога ми пријдоа три девојки и ми рекоа:ти си Роналдо, а јас тоа ниту им го потврдив, ниту негирав. Потоа отидовме во хотел и поминавме прекрасна ноќ“, се пофали Џејми, кој до сега, китејќи се со туѓо перје, во кревет одвлекол десетина девојки.

Освен тоа што во јавноста парадира со фудбалска топка под раце, пред девојките често нешто брбори на португалски. Според него, девојките се толку залудени по неговиот изглед, што воопшто не обрнуваат внимание на лошиот изговор.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Среќен Роденден Руни!

Џејми Врајт, 21-годишен Англичанец кој по многу нешта потсетува на еден од најсексипилните фудбалери во светот Кристијано Роналдо, сличноста ја користи и така што...
ги искористува и девојките кои се палат на богатиот фудбалер на Манчестер Јунајтед.Така младиот Англичанец со претерано намачкана коса со гел и кратки фудбалерски шорцеви, реши да ја глуми фудбалската ѕвезда, додворувајќи им се на девојките правејќи се дека е Кристијано и по бурните ноќи фалејќи се дека многу девојки до утрото не сфатиле дека тој е само измамник.

„Пред некоја вечер отидов во ноќен клуб во Манчестер кога ми пријдоа три девојки и ми рекоа:ти си Роналдо, а јас тоа ниту им го потврдив, ниту негирав. Потоа отидовме во хотел и поминавме прекрасна ноќ“, се пофали Џејми, кој до сега, китејќи се со туѓо перје, во кревет одвлекол десетина девојки.

Освен тоа што во јавноста парадира со фудбалска топка под раце, пред девојките често нешто брбори на португалски. Според него, девојките се толку залудени по неговиот изглед, што воопшто не обрнуваат внимание на лошиот изговор.
Каков Гној...не му е лесно.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Бо...јако бате ова..шо му ги крадит жениве на роналдо.....тенеќе невидено... :)

А РУНИ СРЕЌЕН РОДЕНДЕН..многу голови во дресот на Јунајтед, среќа и здравје..голем да растиш и да ти растит (мада.. досега ако ти немат порастено ...џабе.... :) !!

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229

Што се не ќе измислат за да го иссмејуваат роналдо! ГЛУПОСТИ!
----------------------------------------------------------------------
Среќен роденден руни:)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Нека му е среќен роденденот на ЅВЕРОТ и утре да постигне хет-трик на Гудисон Парк:smir::helou:

N

navivacka

Гостин
Човеко гледа да намами повеке девојки заради сличноста со наш КИКИ...како се осмелува?треба да си биде свој,а не да користи изгледот со Роналдо,ама како сто го погледнав на слика стварно си личе...а песничката за КИКЕТО е закон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom