Chombe_United
Да ми бричите ташаците!
- Член од
- 14 декември 2007
- Мислења
- 8.809
- Поени од реакции
- 452
Ајде доста со глупостиве. Да не испадне икс па да плукаш по Ферги после, ништо чудно.ВБАЗошто бе луѓе:pos2::pos2::pos2:Жал ми е за вас.но...
![]()
Друже, крши нозе на факс за манчестер немај мака, си ја знаат работата.Момци одам јас за Скопје на факултет, незнам како ќе се снајдам со интернет таму, можно е да ме нема извесен период од форумов. Ај се најуваво и да се радуваме уште долго време на победите на Јунајтед.
Поздрав
I'll Be Back!
Добро е клипчево:pos2::pos2::pos2:Хаха не знам дали го има некој ова клипче постирано. Имаше претходно едно со руни ама на ова Мурињо и Ферги го дупат Венѓер хахаха слушајте го.
Ферги со мастиката е најбољиХаха не знам дали го има некој ова клипче постирано. Имаше претходно едно со руни ама на ова Мурињо и Ферги го дупат Венѓер хахаха слушајте го.
Емисијва , има цела една сезона , оваа година почна и втората да се емитува , у принцип секоја емисија Мурињо и Алекс ремет му прават на Венгер или Бенитез . . . се имам бајаги смеено на епизодиве .Добро е клипчево:pos2::pos2::pos2:
Ајде нека е со среќа на факс. Па во Скопје има многу неткафеа така да ке се снајдеш ти.Момци одам јас за Скопје на факултет, незнам како ќе се снајдам со интернет таму, можно е да ме нема извесен период од форумов. Ај се најуваво и да се радуваме уште долго време на победите на Јунајтед.
Поздрав
I'll Be Back!
Флечер:Нашите фанови се фантастични!(фала ти Флеч)
:pos2: Дарен не е таква легенда како КАРЛ ФЛЕЧЕР па да го викаш флеч LONG LIVE HARCHESTER:helou:
/quote]
И што кажа сеа, ебате глупиот.Флечер:Нашите фанови се фантастични!(фала ти Флеч)
:pos2: Дарен не е таква легенда како КАРЛ ФЛЕЧЕР па да го викаш флеч LONG LIVE HARCHESTER:helou:
/quote]
Ај што ставаат во ред е, ама како им дозволуваат пристап на најглупите пациенти не знамИ што кажа сеа, ебате глупиот.
Дарен не бил толкава легенда како Карл Флеч па да го викаш Флеч.
Леле, и во лудниците ставиле компјутери со интернет.