- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Изгледа Нани,Рафаел да Силва и Џонатан Евансa koi trojca? abe koj i da e KIKI da igra vazno
Изгледа Нани,Рафаел да Силва и Џонатан Евансa koi trojca? abe koj i da e KIKI da igra vazno
слушам Еванс добро напредува,можеби ќе му земе место на ВидичИзгледа Нани,Рафаел да Силва и Џонатан Еванс
А бе не оваа година, ама за 2-3 години се е можно, детето е ѕвер!слушам Еванс добро напредува,можеби ќе му земе место на Видич
Може Бербатов да го стави за да се прослави со некој погодокБило кој да биде во состав утре, победата е сигурна, нека ги одмара Ферги клучните играчи.
Да ги одмара за кого?Блекбурн?Не верувам дека би сакале да одмараат Роналдо,нани и бербатов дека сите се желни за игра и погодоци...според мене.Било кој да биде во состав утре, победата е сигурна, нека ги одмара Ферги клучните играчи.
Абе ти остај дали сакат или нејќат.Да ги одмара за кого?Блекбурн?Не верувам дека би сакале да одмараат Роналдо,нани и бербатов дека сите се желни за игра и погодоци...според мене.
Што Ке изгуби САФ? ништо само ке успее да ја здиви публиката и декласира аалборг!Абе ти остај дали сакат или нејќат.
Тука е САФ, тој го има последниот збор.
Тоа кажи му го на професорот на ФАНТОМХ кога му го реков тоа тој негираше !Роналдо-Не барав пенал!
И не бил после Роналдо или Јунајтед фер.
Прочитајте што изјави Кевин Нолан и се ќе ви стане јасно![]()