Mlad_man
Sine Qua Non
- Член од
- 20 април 2007
- Мислења
- 3.475
- Поени од реакции
- 207
Ама во наредните 10 до 20 години. Овие арсенал играчиве ги собираат од љуљашки и сакаат да освојат нешто. Епа не иде така.
Ама во наредните 10 до 20 години. Овие арсенал играчиве ги собираат од љуљашки и сакаат да освојат нешто. Епа не иде така.
Го знам клипчето, тука ептен се изнервира.Пазете го клипчево:
Mислам дека не е Холандско, мене повеќе ми личеше ма словачко!Знамето на раката е Холандско, најдете кој освем РВП ја носи 7ката![]()
Пред 10 страни кажав, и пак ќе кажам.Да не знае некој кога ке се игра Манчестер-Фулам?
Please note, fixtures may be subject to change. August – November fixtures in the Barclays Premier League now include 9 changes for live coverage on UK television. The Fulham match on Saturday 30 August is still to be rearranged due to the club’s participation in the UEFA Super Cup. Some December fixtures may also change due to the FIFA Club World Championship in Tokyo. Fans are strongly advised not to make travel or accommodation arrangements before the dates of these fixtures are finalised.
Холандско еMислам дека не е Холандско, мене повеќе ми личеше ма словачко!
Немаат паднато Холандија и Португалија во последниве 2 циклуси квалификации![]()
многу детален опис беХоландско е
ХоландијаСловачка![]()
![]()
Mислам дека не е Холандско, мене повеќе ми личеше ма словачко!
Немаат паднато Холандија и Португалија во последниве 2 циклуси квалификации![]()
Нашол па зашол:uvo:Пазете го клипчево:
А кој е тој играч во белиот дрес што го нападна Роналдо? Прв пат го гледам клипот и не ме чуди... клипот покажува каков е Роналдо :smir:Пазете го клипчево:
Каков е?А кој е тој играч во белиот дрес што го нападна Роналдо? Прв пат го гледам клипот и не ме чуди... клипот покажува каков е Роналдо :smir:
Ако е навивач на манчестер би рекол дека мисли за дека демек не е геј, а ако не е навивач тогаш мислел на нешо др.Ни ја незнам шоКаков е?