Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
МТВ 2 мислите на МРТ или ??Јас немам таква МТВ2,ај у курац веќе што си играат мајтап !:tapp:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
МТВ 2 мислите на МРТ или ??Јас немам таква МТВ2,ај у курац веќе што си играат мајтап !:tapp:
И да е на МТВ2, ќе пробам после да постирам радио станици од англија за директно да слушате англиски коментар:helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142

Слушнав дека зеле 20 милијарди долари за регрупиранје несум баш сигурен за тоа набрзина слушнав , и да си оди друг ќе најде манчестер тоа не е никаков проблем:nenene:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
На бугарската - БТВ можно е да ја дават, ако не друго, заради Бербатов.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Не е на МРТ, и јас га имам МРТ, ама има друга некоо МТВ2. Изгледа не га фаќаме нии од Струмица.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И да е на МТВ2, ќе пробам после да постирам радио станици од англија за директно да слушате англиски коментар:helou:
Тоа не ме задоволува,сакам да го гледам ЈУНАЈТЕД !
П.С Ајде можеби како што каза INVINCIBLE ќе ја дваат на БТВ заради Димчо:vozbud:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Не е на МРТ, и јас га имам МРТ, ама има друга некоо МТВ2. Изгледа не га фаќаме нии од Струмица.
МТВ2 е со програми за малцинствата и не га фаќаме у Струмица. Ќе пробаме на БТВ, ак не, на интернет.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тоа не ме задоволува,сакам да го гледам ЈУНАЈТЕД !
П.С Ајде можеби како што каза INVINCIBLE ќе ја дваат на БТВ заради Димчо:vozbud:
А бе ќе има на МТВ2, само ќе си го исклучиш гласот и ќе си слушаш англиски коментатор:helou:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
А бе ќе има на МТВ2, само ќе си го исклучиш гласот и ќе си слушаш англиски коментатор:helou:
Во Струмица не фаќаме МТВ2, јас ХРисТов и Инвисибл неможеме да ја гледаме на тоа програма. Можеби како што викате на БТВ ќе ја даваат.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тевез: Поразот од Ливерпул ќе се заборави денес

Карлос Тевез верува дека вечерашниот натпревар против Виљареал ќе им обезбеди на Манчестер Јунајтед добра основа да се заборави натпреварот со Ливерпул.
На натпреварот во Мерсисајд во саботата Тевез постигна погодок против Ливерпул, но тимот на сер Алекс Фергусон не успеа да ја искористи предноста. Аргентинецот кажа дека сака да потпише долгогодишен договор со Манчестер и вети дека тимот ќе покаже што може вечерва.
"Секој пораз не прави посилни како што покажавме минатата сезона"- кажа Тевез.
"Тоа беше причината поради која освоивме две титули мината година и сигурен сум дека ќе ја видиме реакцијата на играчите вечерва"- додаде аргентинецот.
"Важно е да се обидеме и да победиме. Тоа ја покажува силината на тимот"- заврши Тевез.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тевез: Поразот од Ливерпул ќе се заборави денес

Карлос Тевез верува дека вечерашниот натпревар против Виљареал ќе им обезбеди на Манчестер Јунајтед добра основа да се заборави натпреварот со Ливерпул.
На натпреварот во Мерсисајд во саботата Тевез постигна погодок против Ливерпул, но тимот на сер Алекс Фергусон не успеа да ја искористи предноста. Аргентинецот кажа дека сака да потпише долгогодишен договор со Манчестер и вети дека тимот ќе покаже што може вечерва.
"Секој пораз не прави посилни како што покажавме минатата сезона"- кажа Тевез.
"Тоа беше причината поради која освоивме две титули мината година и сигурен сум дека ќе ја видиме реакцијата на играчите вечерва"- додаде аргентинецот.
"Важно е да се обидеме и да победиме. Тоа ја покажува силината на тимот"- заврши Тевез.
Па мора да победиме денес,за да има атмосфера за во недела,во спротивно ќе ни биде тешко и во недела.:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom