И да е на МТВ2, ќе пробам после да постирам радио станици од англија за директно да слушате англиски коментар:helou:МТВ 2 мислите на МРТ или ??Јас немам таква МТВ2,ај у курац веќе што си играат мајтап !![]()
Спонзорот на Манчестер Јунајтед пред банкрот. А, фино изгледаше ова АИГ на дресојте.
Не е на МРТ, и јас га имам МРТ, ама има друга некоо МТВ2. Изгледа не га фаќаме нии од Струмица.МТВ 2 мислите на МРТ или ??Јас немам таква МТВ2,ај у курац веќе што си играат мајтап !![]()
Тоа не ме задоволува,сакам да го гледам ЈУНАЈТЕД !И да е на МТВ2, ќе пробам после да постирам радио станици од англија за директно да слушате англиски коментар:helou:
МТВ2 е со програми за малцинствата и не га фаќаме у Струмица. Ќе пробаме на БТВ, ак не, на интернет.Не е на МРТ, и јас га имам МРТ, ама има друга некоо МТВ2. Изгледа не га фаќаме нии од Струмица.
А бе ќе има на МТВ2, само ќе си го исклучиш гласот и ќе си слушаш англиски коментатор:helou:Тоа не ме задоволува,сакам да го гледам ЈУНАЈТЕД !
П.С Ајде можеби како што каза INVINCIBLE ќе ја дваат на БТВ заради Димчо![]()
Во Струмица не фаќаме МТВ2, јас ХРисТов и Инвисибл неможеме да ја гледаме на тоа програма. Можеби како што викате на БТВ ќе ја даваат.А бе ќе има на МТВ2, само ќе си го исклучиш гласот и ќе си слушаш англиски коментатор:helou:
Тооооооо !21:30................................................. Шампионска лига: Манчест'р јун. - Вилјареал
На БТВ ќе гледаме.
Па мора да победиме денес,за да има атмосфера за во недела,во спротивно ќе ни биде тешко и во недела.Тевез: Поразот од Ливерпул ќе се заборави денес
Карлос Тевез верува дека вечерашниот натпревар против Виљареал ќе им обезбеди на Манчестер Јунајтед добра основа да се заборави натпреварот со Ливерпул.
На натпреварот во Мерсисајд во саботата Тевез постигна погодок против Ливерпул, но тимот на сер Алекс Фергусон не успеа да ја искористи предноста. Аргентинецот кажа дека сака да потпише долгогодишен договор со Манчестер и вети дека тимот ќе покаже што може вечерва.
"Секој пораз не прави посилни како што покажавме минатата сезона"- кажа Тевез.
"Тоа беше причината поради која освоивме две титули мината година и сигурен сум дека ќе ја видиме реакцијата на играчите вечерва"- додаде аргентинецот.
"Важно е да се обидеме и да победиме. Тоа ја покажува силината на тимот"- заврши Тевез.
И во Радовиш не ја факаме МТВ2Во Струмица не фаќаме МТВ2, јас ХРисТов и Инвисибл неможеме да ја гледаме на тоа програма. Можеби како што викате на БТВ ќе ја даваат.