денес 23:49
Од: kumanovojobs.ws
Член на GDI
Регистриран
Sep 2010
Мислења
5
РЕ: РЕ: Zdravo
Zdravo mettalhammer
Da se pojaviv na sajtot posto se zborese za mojot sajt i sakam da dokazam deka
ne e prevara ni piramida ni neznam sto
Sakam samo da gi kazam na ljudjeto deka
tuka ima mnogu golema para ako se posvetis na ovaa,
jas rabotam od 09.09.2010 /значи, досега Ви немаат исплатено/
znaci nema ni ednes mesec i sum prezadovolen od GDI koj saka sto saka neka zvoruva jas sam si se uveriv vo ovaa i znam kako mi e,
lujdeto kaj nas se cudni mnogu koga se zboruva za biznisi sakaat da ne vlozat a odma da dobivaat ili edno isito prasanje mi postavivaat kolku pari zema do sega jas sega samo sto pocnuvam si pravam svoja mreza svoi ludje ima li nesto poubavo od toa znaci moja rabota e jas da si go reklamiram sajtot moj
www.kumanovojobs.ws no GDI mi dava uste 2 sajta a toa se:
http://www.freedom.ws/angelgdi
http://www.website.ws/angelgdi
segde si go stavam na oglasi na facebook kaj sto stignam a sum platil samo eden mesec
550 den.10$ se 473 den i bankata ti zima za usluga zavisi od dolarot i toj varira zamisli i nekoj ce mi prodava muda za bubrezi deka ovaa e piramida deka e prevara deka nema car koj saka neka raboti ovaa e dobra prilika za sekogo,mene mi e super na pocetok sum prezadovolen
Сајтот ти е регистриран на месец дена, другите не забележуваат (претходно поставено прашање)
da sajtoto si go placam sekoj mesec taka mi odgovara mozam i nagodina ga do zemem i na 3 meseci na kolku sakam
Za mene ovaa e super rabota Regularna e i sekoj mesec ce mi doadja se povece i povece i moite clanovi sto imaat clanovi i jas dobivam od sekoj po 1$ do 5 nivo
A jas tuka po forumi nema da gubam vreme badijala da objasnuvam na sekoj poedinacno sto i kako koga ima se napisano i ne sum go jas ovaa izmislil sega toa postoi 11 godini i raboti super znaci inzvareden sistem koj sum sonuval da bidnam del od takva grupa nemam gazga sef direktor ne odam da me maltretira nekoj da rabotam za drugi a da ne sum zadovoljen da pravam drug gazda NE sam svoj sef od doma imam slobodno vreme kolku sakam pravam sto sakam i sekogas sum so moite najbliski
i mnogu retko ce ostavam komentari na forumi posto imam popametna rabota i taka
jas nikoga ne molam da se zacleni ludjeto sami mi se zaclenuvaat ZNACI nikoga ne ubeduvam da mi bidne clen nego koj go razgleda ubavo sajtot i koj vleze podlaboko vo sistemot na GDI ce svati za kolku vreme i kako moze brzo da prosperira i da si zaraboti penzija uste na prvata godina koj dozivotno ce ima primanje mozda ima nekoi greski vo textot ili nekoj Kumanovski dijalekt pa normalno ce si zboru na moj dijalekt
Pozdrav ja tuj dojde na ovj forum da postupu prijateljski i drugarski nemam nameru da se karam sas nIkoga ili da glumu bolno ludilo ili da kazuju deka sam izmislija TOPLU VODU
SVE E IZMISLENO SAMO TREBA DA SE POSVETI NA NESTO I DA SE RABOTI Да, да ти земат парите, после не е битно
Pozdrav i sve najubavo
Angel GDI TIM