Serpico
Сковинистратор / I'm Batman
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 11.166
- Поени од реакции
- 691
Шо те чуди тука?Овој Шехтански мозок нема, партија има!!!
Шо те чуди тука?Овој Шехтански мозок нема, партија има!!!
Во текстот Шехтански тврди дека по поделбата ( негово тврдење) дел од Мкаеоднија населен со Македонци ке оди со Србија а не со Бугарија. Погрешно си прочитала.Toj raboti po necija direktiva,sigurno.Da go raznisa nacionalnoto tkivo vo Makedonija.Na Bugarija sekogas i bilo cel Makedonija,ili del od nea da ja prisvoji za svoja.Ako sme ludi neka go podrzime ova.E togas nema da ima drugi etnicki zaednici vo Makedonija,site ke bideme Bugari.
Бивша колонија де, нормално е тоа.Е, Каран,Каран. Тие “ некакви“ српски служби 60-ина години дрмаат во Македонија.
До поделба на Македонија засега нема да дојде затоа што барем засега имаме протекција од великите сили.Засега и САД и Русија и Европа се преокупирани со прашањето за Косово.Се надевам дека ако евентуално дојде до некаква поделба,очекувам да се направи репете од 1990 год.кога и Грција и Србија имаа аспирации да ја делат Македонија,ама имаше некој отстрана што се вмеша,ја распореди својата армија на својата западна граница и рече НЕ на поделбата на Македонија.Што значи дека од неколкумина имаме безрезервна поддршка.Во текстот Шехтански тврди дека по поделбата ( негово тврдење) дел од Мкаеоднија населен со Македонци ке оди со Србија а не со Бугарија. Погрешно си прочитала.
Кажуваш вистини или ги провоцираш Србите?До поделба на Македонија засега нема да дојде затоа што барем засега имаме протекција од великите сили.Засега и САД и Русија и Европа се преокупирани со прашањето за Косово.Се надевам дека ако евентуално дојде до некаква поделба,очекувам да се направи репете од 1990 год.кога и Грција и Србија имаа аспирации да ја делат Македонија,ама имаше некој отстрана што се вмеша,ја распореди својата армија на својата западна граница и рече НЕ на поделбата на Македонија.Што значи дека од неколкумина имаме безрезервна поддршка.
Ристето,само толкоз ли бе?Ами,Струмица,Гевгелија,Прилеп,тие каде?Охрид Скопие и Битолја к'м Б'лгарија, другите да взимат другото.
Кеф ти на Черно море кеф ти на Охридското езеро, ама нашите македонски братја не може да разберат
Со Монако во конфедерација.:smir:Ристето,само толкоз ли бе?Ами,Струмица,Гевгелија,Прилеп,тие каде?
Ти сус таму!Охрид Скопие и Битолја к'м Б'лгарија, другите да взимат другото.
Кеф ти на Черно море кеф ти на Охридското езеро, ама нашите македонски братја не може да разберат
A prifatlivo li e toa?Во текстот Шехтански тврди дека по поделбата ( негово тврдење) дел од Мкаеоднија населен со Македонци ке оди со Србија а не со Бугарија. Погрешно си прочитала.
Шехтански тврди дека до таа информација дошол преку неговите разузнавачки извори. Ако се тие вистинити, тогаш прифатливо ли е од Србија и Албанија да прават договори за поделба на Македонија? Прифатливо ли беше кога МилошевиЌ( Србија) предлагаше на Мицотакис ( Грција) поделба на Мкаедонија во 90-ите години од минатиот век?A prifatlivo li e toa?