С
Спенсер
Гостин
ја имаш 2009та???или Виртуа Тенис 3??virtrua tenis 2009 super igra e ja igram nekojpat
ја имаш 2009та???или Виртуа Тенис 3??virtrua tenis 2009 super igra e ja igram nekojpat
Јас ја симнав пред некој ден и одма заврши во канта, графика слаба, а возењето да не збориме ке те изнеривра во првите 5 минути, за мене е само џабе трошење гигабајтиste ja igrale li test drive test drive unlimited planiram da ja zemam pa da vidam sto mislete dobra e ili
Ја сакам торент:helou:Ја имам свртено играва. Кој сака торент нека кажува, да му праќам![]()
godinava ke izleze samo za konzoli a za PC v godinaЕе знаете ли дали ке излезе Формула 1 најновата,јас ги имам само 2002 и 2006 други нема ,проблемот е изгледа тоа што ЕА SPORTS ги правеше ти е игри а сега не прави веке:helou:
a i za ps2 ke izlezi ili....:jaj:godinava ke izleze samo za konzoli a za PC v godina
Некое торент4е/линк да пуштите за играва. :smir:Dreamfall the longest journey ... Najdobra avantura igra na site vreminja, spored mene... Takva tema nema ni edna druga igra... Koga ja zavrsiv ostanav so podotvorena usta i zamislen... Sto mi bese zal sto dojde krajot... A dugacka e... Mu ja preporacuva na sekoj, neka ja proba i neka ja izigra... Ne e mnogu teska, ama e PROKLETO INTERESNA...:smir:
Na vakva tema treba i eden film da se napravi... Koj ja izmisli , alal da mu e...
http://www.dreamfall.com/
Колку што успеав да прочитам, само за Wii и psp.a i za ps2 ke izlezi ili....:jaj:
Следниот месец, но имам прочитано на неколку сајтови дека постои можност да не излезе воопшто ради стравот од пиратерија... Истата судбина го чека и Street Fighter 4 ( Capcom Entertainment е издавач и на двете )Кога требаше да излезе за PC најновата Rezident Evil?
Prototype е пред се акциона игра од која неможеш да очекуваш приказна како во Alan Wake ( btw толку време ја прават што сега најново е дека ќе излезе заедно со Project Natal ), такви игри или играш или не нема некоја средина. А кога сме кај I am Alive милсма дека нетреба да се очекува нешто премногу од тоа, сепак најдобрите тимови на UBI прават многу сериозни проекти во мометов ( Assassins creed 2 и мојата долго очекувана Splinter Cell Conviction )Jas ja igram PROTOTYPE i mozam da kazam deka grafikata e dobra, prikaznata taka i taka... No nemozam da razberam kako moze se poveke vakvi igri da pravat... Se utepuvas od pukanje t.e. tepanje... navamu-natamu glava da te zaboli... Ogromna fantazija... Tepas se i sesto ni zasto, ni kako... tuku samo tepaj...A be kaj otidoa pravite igri...??? Po realni i so podobra tematika... Se nadevam deka "ALAN WAKE" pobrzo ke izleze i takvite ko nea kako na primer "I AM ALIVE"...
![]()
Претпорачајте ми некоја игра со снајпер, освен Sniper Elite.![]()